Greg Walker je nyní Lindsey Walkerová

Greg Walker je nyní Lindsey Walkerová | foto: Profimedia.cz

Američan býval basketbalistou, teď je nejvyšší transsexuálkou světa

  • 25
Pětadvacetiletý Greg Walker byl nadějným profesionálním basketbalistou, po němž dívky ze střední šílely. Před čtyřmi lety se ale poprvé oblékl do ženských šatů a bylo jasno. Dnes je z něj Lindsey Walkerová a je nejvyšší transsexuální ženou na světě.

Sebevědomí Gregovi vždy chybělo. Byl sice vysoký, narostl do výšky 210 centimetrů a měl mužnou vysportovanou postavu. Velmi dobře hrál basketbal a ze školy nosil samé jedničky.

Jenže jemu nelichotilo ani to, že se ho dívky ze střední snažily balit. Bylo mu to nepříjemné a necítil se ve své kůži. Toužil totiž po náklonnosti mužů, ale nebyl přitom gayem. Byl totiž ženou uvězněnou v obřím mužském těle.

Jako basketbalista Greg dostal sportovní stipendium ke studiu ekonomie a obchodu na Central Michigan College, ale v jednadvaceti kvůli osobním problémům školu opustil.

Dnes má podprsenku velikosti 85 C a je sice velmi vysokou, ale sebevědomou ženou.

"Byla jsem na střední škole takovým tím oblíbeným děckem. Byla jsem chytrý kluk a vždy jsem měla přítelkyně a spousta holek mě naháněla," cituje transsexuálku list Daily Mail.

Gregovi se to ale nelíbilo a všechno mu připadalo jako šaráda. Začal se cítit izolovaně.

"V osmnácti jsem začala tajně pátrat, proč se cítím tak jiná. Ačkoli jsem své pocity skrývala dobře, žila jsem svůj život a věděla, že je tu něco špatně. Ale v jednadvaceti jsem začala blbnout a měla problémy s emocemi a začala pít. Pak jsem jednoho dne přepnula a věděla, co musím udělat," tvrdí.

Z Grega Walkera je nejvyšší transsexuálka světa Lindsey Walkerová.

Začal nosit dámské šaty a později užívat ženské pohlaví hormony, aby potlačil ve svém těle testosteron. Po čtyřech letech hormonální léčby a řady operací se Greg Walker proměnil v ženu i úředně a je z něj Lindsey Walkerová.