Bruce Willis a Emma Hemmingová | foto: Profimedia.cz

Willis se podruhé oženil, na svatbu pozval i exmanželku Demi Moore

  • 17
Herec Bruce Willis o víkendu skoncoval se staromládeneckým životem a oženil se se svojí o dvacet dva let mladší přítelkyní Emmou Hemmingovou. Obřadu přihlížela i Brucova bývalá manželka, herečka Demi Moore.

Spekulace o tom, že se herec hodlá oženit, probíhaly médii už od minulého týdne. Vyvolal je sám Bruce, který slíbil, že si svoji mladou přítelkyni o víkendu vezme. I přesto, že mu jeho blízcí nevěřili, proměnil hrdina akčních filmů svá slova v činy a v sobotu vstoupil s dvaatřicetiletou modelkou v Karibiku do svazku manželského.

Bruce Willis

Na obřadu nechyběli i známí hosté včetně zpěvačky Madonny. Mezi svatebčany byla překvapivě i bývalá manželka Willise Demi Moore se svým nynějším manželem, o patnáct let mladším hercem Ashtonem Kutcherem. Herečka má s Willisem tři dcery, dvacetiletou Rumer, sedmnáctiletou Scout a patnáctiletou Tallulah, které při obřadu také nechyběly.

Čtyřiapadesátiletý herec se s půvabnou britskou modelkou Emmou Hemmingovou seznámil minulý rok přes jejich společné přátele. Willisův tiskový mluvčí uvedl, že novomanželé plánují ještě jeden civilní obřad poté, co se vrátí do Kalifornie.


Témata: Bruce Willis