Taylor Swiftová a Conor Kennedy na pláži (17. srpna 2012) | foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Taylor Swiftová je opět sama, rozešla se s mladým Kennedym

  • 39
Dvaadvacetiletá zpěvačka Taylor Swiftová má novou inspiraci pro skládání hudby. Ve svých písních prý často zpívá o svých bývalých milencích. Nyní se rozešla s o čtyři roky mladším přítelem Conorem Kennedym.

Podle magazínu People vztah s vnukem Roberta F. Kennedyho ukončila zpěvačka. Co bylo důvodem rozchodu však není jasné. Zpěvačka v rozhovoru pro časopis Cosmopolitan prohlásila, že chce být s tím pravým.

"Naučila jsem se, kdy odejít. Nikdy jsem netrávila zbytečně příliš mnoho času s nesprávnou osobou, a to je jedna věc, na kterou jsem hrdá," řekla Swiftová.

Není tomu však dávno, co se chlubila tím, že má požehnání od Conorovy babičky Ethel. Ta o zpěvačce měla prohlásit, že jí připadá ohromná. V Massachusetts, kde má rodina Kennedyů sídlo, si dokonce v jejich sousedství koupila třináctipokojový dům v přepočtu za 98 milionů korun.

Swiftová předtím chodila se zpěváky Johnem Mayerem, Joem Jonasem nebo s herci Taylorem Lautnerem a Jakem Gyllenhaalem. Přestože je opět volná, rodinu a dítě chce mít.

"Jednou bych chtěla být mámou na plný úvazek," dodala zpěvačka, kterou magazín Forbes označil za nejlépe placenou mladou hvězdu. Za rok vydělala v přepočtu 1,18 miliardy korun.