Sean Penn a Leila George (Los Angeles, 8. března 2020)

Sean Penn a Leila George (Los Angeles, 8. března 2020) | foto: Profimedia.cz

Sean Penn se po roce manželství opět rozvádí

  • 20
Manželství amerického oscarového herce Seana Penna (61) opět směřuje k rozvodu. Tentokrát žádost o něj podala jeho o 31 let mladší žena Leila George, s níž uzavřel sňatek v létě loňského roku.

Podle magazínu People podala devětadvacetiletá australská herečka žádost rozvod tento pátek u vrchního soudu v Los Angeles. Ani jeden z páru se zatím k rozpadu vztahu oficiálně nevyjádřil.

Sean Penn se rozvádí už potřetí. Jeho první manželkou byla zpěvačka Madonna, kterou si vzal v roce 1985. Jejich manželství prošlo několika zvraty. Penn byl během vztahu s ní dokonce obviněn z domácího násilí a pár se rozvedl v roce 1989.

Jeho druhou manželkou byla kolegyně Robin Wrightová. Vzali se v roce 1996 a mají spolu dvě děti, dceru Dylan Frances (30) a syna Hoppera Jacka (28). Manželé se několikrát rozešli a opět dali dohromady. V roce 2010 ovšem dotáhli třetí žádost o rozvod až do konce a své čtrnáctileté manželství definitivně ukončili.

Herec byl před lety zasnoubený také s kolegyní Charlize Theronovou a v minulosti chodil i s českou topmodelkou Petrou Němcovou.

Penn nedávno o sobě sebekriticky prohlásil, že je nesnesitelný člověk. „Jestli je to se mnou složité? Myslím, že je. Řekl bych, že jsem člověk s výbušnou povahou a taky se tak vyjadřuji. Ale uvedl jsem v omyl lidi, kteří se domnívají, že se vše točí kolem mě,“ přiznal Penn v rozhovoru pro rozhlasovou stanici SiriusXM.