Susan Sarandonová a Tim Robbins

Susan Sarandonová a Tim Robbins | foto: Profimedia.cz

Sarandonová se po víc než dvaceti letech rozešla s Robbinsem

  • 4
Jeden z nejstabilnějších párů Hollywoodu se rozpadl. Držitelka Oscara Susan Sarandonová se po 23 letech rozešla s hercem a režisérem Timem Robbinsem známým z filmu Vykoupení z věznice Shawshank.

Susan Sarandonová žila s Timem Robbinsem 23 let, aniž by se vzali. Mají spolu dvě děti, dvacetiletého Jacka Henryho a sedmnáctiletého Milese.

Sarandonová potkala o dvanáct let mladšího Robbinse v roce 1988 při natáčení filmu Durhamští Býci. Léta byli kromě své filmové a charitativní práce známí jako jeden z nejvytrvalejších párů v zábavním průmyslu.

Po jejich rozchodu se objevily zprávy o tom, že třiašedesátiletá herečka má poměr s mladším mužem. Jejím milencem měl být její obchodní partner jednatřicetiletý Jonathan Bricklin.

Mluvčí Sarandonové Teal Cannaday to však popřel a zdůraznil, že herečka nemá v současnosti žádný vztah. „Susanin vztah s Jonathanem Bricklinem je čistě obchodní,“ řekl serveru ABCNews.com Cannaday. Důvod jejího rozchodu s Robbinsem však neupřesnil.

Susan Sarandonová získala Oscara za roli ve snímku Mrtvý muž přichází, který Tim Robbins režíroval. Proslavily ji hlavně filmy Thelma a Louise nebo Čarodějky z Eastwicku. Oscara má i Robbins a to za vedlejší roli ve filmu Tajemná řeka.