Robbie miluje Ivanku Trumpovou

  • 2
V náručí populárního zpěváka Robbieho Williamse, který vystoupí 4. listopadu v Praze, končily ženy, o nichž si mnozí netroufají ani snít. Hollywoodská hvězda Nicole Kidmanová, bývalá manželka Roda Stewarta Rachel Hunterová, členka skupiny All Saint Nicole Appeltonová i mnohé další. Teď se mu však údajně podařilo najít partnerku svých snů. Zamiloval se totiž do Ivanky Trumpové.

Dvaadvacetiletá Ivanka má pro něj zřejmě neobyčejné kouzlo, které spočívá v naprosté odlišnosti od jeho předchozích známostí.

"Přestože pochází z multimilionářské rodiny, je nejen nezávislá a rozvážná, ale také skromná a cílevědomá," říkají jeho přátelé, kteří Ivanku považují za ideální volbu.

Příležitostné úspěšné modelce a nynější vysokoškolské studentce, jež se pyšní poněkud exotickým slovanským půvabem, se údajně podařilo skloubit v sobě nejlepší vlastnosti obou rodičů.

Po otci Donaldovi získala houževnatost a schopnost odrazit se ode dna, po české matce Ivaně zdědila krásu i nekompromisnost.

"Je to pravda, Ivanka se skutečně stýká s Robbiem," přiznává mluvčí rodiny Trumpových. Nikdo si však netroufá komentovat, zda opravdu jde o trvalejší a perspektivnější vztah a další vývoj přenechávají oběma hlavním aktérům.

Robbie Williams.

Dagmar Havlová, Ivana Trumpová a návrhář Osmany Laffita.

Robbie Williams

Robbie Williams právě koncertuje po Evropě a 4. listopadu zavítá i k nám. (Mnichov, 6. července 2003)

Robbie Williams právě koncertuje po Evropě a 4. listopadu zavítá i k nám. (Mnichov, 6. července 2003)

Nejbohatší Češka žijící v Americe přijela do Prahy na vernisáž bytových doplňků návrháře Osmanyho Laffity.(28.9. 2003)

Milionářka českého původu Ivana Trumpová (uprostřed) se svým italským přítelem Rossanem Rubicondim a svou maminkou Marií Zelníčkovou 29. září před restaurací U modré kachničky v Praze.

,