Zpěvačka Rihanna čeká první dítě, otcem je raper A$AP Rocky

  • 22
Barbadosko-americká zpěvačka Rihanna (33) oznámila, že je poprvé těhotná. Dítě čeká s raperem A$AP Rockym (33) po dvouletém vztahu. Partneři se znají už dlouhé roky. Raper loni řekl, že Rihanna je pro něj ta pravá a on si je jistý, že bude skvělým otcem.

Zpěvačka Rihanna se nechala o víkendu vyfotografovat v zasněženém New Yorku s holým břichem prozrazujícím těhotenství, informovala americká média.

Fotografie je pořízená v Harlemu, odkud A$AP Rocky, vlastním jménem Rakim Mayers, pochází.

Jak napsala agentura AP, Rihanna o mateřství mluvila v roce 2019 a řekla tehdy: „Jsem černoška, pocházím z černošky, která pochází rovněž z černošky, a ta také. Porodím černošku, to je jasná věc. Taková jsem, to je moje podstata z hlediska mé duše i DNA.“

Rihanna a A$AP Rocky se znají už několik let, zpěvačka se v roce 2013 objevila v raperově videoklipu Fashion Killa, raper zase v remixu jejího hitu z roku 2012 Cockiness (I Love It). V červenci se A$AP Rocky představil v Rihannině kampani její řady péče o pleť Fenty Skin a společně poskytli několik rozhovorů o spolupráci.

Dali se dohromady poté, co se zpěvačka v lednu 2020 rozešla se saúdskoarabským miliardářem Hassanem Jameelem, se kterým žila tři roky.

,