Radek John a Markéta Zámyslická (Praha, 2016)

Radek John a Markéta Zámyslická (Praha, 2016) | foto: Profimedia.cz

Radek John se potřetí oženil. Vzal si bývalou modelku Markétu Zámyslickou

  • 59
Publicista a politik Radek John (66) se potřetí oženil. Vzal si v Praze svou dlouholetou partnerku, bývalou fotomodelku a vizážistku Markétu Zámyslickou (46). Nevěsta se sňatkem pochlubila na sociálních sítích.

„10. července 2021, přesně ve 12:00, jsme si řekli své ANO. Nádherně jsme si ten den užili, tak se s vámi o to naše štěstí podělíme,“ napsala nevěsta na Facebook, kde sdílela i svatební fotografie.

„Miluji svého muže. Jsem opravdu celá jeho, takže budu nosit jeho příjmení. Nedivte se prosím tedy, Zámyslická mizí a od včerejška jsem Markéta Johnová,“ dodala.

Radek John byl již dvakrát ženatý, jeho první manželka byla Alena Karešová (nyní Ortenová). Manželství trvalo necelé čtyři roky. V roce 1984 si pak vzal herečku Zlatu Adamovskou (62). Už během manželství udržoval vztah se Zámyslickou. 

Na začátku roku 2010 se provalilo, že publicista má nemanželskou dceru Terezu. Dcera Bára, kterou má s herečkou, byla už dospělá, synovi Petrovi bylo v té době patnáct let. Adamovská tehdy požádala o rozvod.