Je Paris Hiltonová těhotná? Toto je údajný důkaz. | foto: Profimedia.cz

Paris Hiltonová je údajně těhotná, spekulace vyvolal tento snímek

  • 15
Někdy to novinářům z Los Angeles vyjde, jindy seknou zcela mimo. Tentokrát se hovoří o graviditě v souvislosti s Paris Hiltonovou. Skandalistka má být údajně v ranné fázi těhotenství, kvůli němuž už přibrala pár kilogramů.

A právě fakt, že by dokonalým vzhledem posedlá Paris přibrala jen tak, nahrává tomu, že se svým snoubencem Benjim Maddenem otěhotněla. Bříško pak Hiltonová odhalila v těsných saténových šatech zelené barvy, v nichž přijela do losangeleského baru Crown.

VIDEO: Hiltonová a Madden opuštějí bar Crown

"Paris rozhodně vypadá silnější, než obvykle. Je buď těhotná, nebo se přejídá," tvrdí svědci, kteří jsou u Paris zvyklí na zcela jiný šatník.

Sedmadvacetiletá členka klanu hoteliérů před časem mluvila o dětech často. "Chci dítě a chci ho docela brzy. Ne teď, protože mám moc práce, ale příští rok." Je tedy možné, že už do toho s Maddenem skutečně práskli.

Podobné spekulace se vyrojily v časné fázi těhotenství Angeliny Jolie. Herečka také vyšla v těsných šatech na večírek a hned jí vyniklo malinké vystupující bříško. Tehdy se bulvár strefil do černého, ačkoli to herečka ještě řadu týdnů poté vehementně popírala.

Paris však ovlivňuje někdo zcela jiný – její nejlepší kamarádka a potenciální budoucí švagrová Nicole Richiová, která loni porodila dítě s Benjiho dvojčetem Joelem.

"Paris vidí, jak je Nicole šťastná, a skutečně také touží po dítěti. S Benjim je opravdu šťastná a věří, že z něj bude úžasný otec," tvrdí zdroj blízký Paris.

Mluvčí Hiltonové těhotenství odmítla, což je v Hollywoodu teď velká móda. To samé totiž učinila před pár měsíci tisková zástupkyně páru Brangelina, což se později ukázalo jako lež.