Katy Perry a Orlando Bloom (Santa Barbara, 5. července 2020)

Katy Perry a Orlando Bloom (Santa Barbara, 5. července 2020) | foto: Profimedia.cz

Vztah s Katy je jako jízda na horské dráze, říká Bloom o těhotné snoubence

  • 5
Orlando Bloom (43) přiznal, že jeho vztah se zpěvačkou Katy Perry (35) ani zdaleka není procházkou růžovou zahradou. Britský herec přirovnal v aktuálním rozhovoru vztah se svou snoubenkou k divoké jízdě na horské dráze.

Orlando Bloom poprvé promluvil o svém vztahu s Katy Perry. S tou se dal herec dohromady před čtyřmi roky, seznámili se na večírku filmového producenta Harveyho Weinsteina po předávání filmových cen Zlatý glóbus.

Třebaže se v roce 2017 na krátký čas rozešli, krizi překonali a začali znovu. Loni na Valentýna se zasnoubili a čekají svého prvního společného potomka. Dcera by se jim měla narodit již každým dnem.

Zatímco americká zpěvačka hovoří o vztahu se svým partnerem v rozhovorech poměrně často a upřímně naznačuje, že to není nikterak růžové, britská filmová hvězda o tomto tématu dosud mlčela. Až nyní Orlando Bloom poprvé přiznal, že život s Katy Perry je jako jízda na horské dráze.

„Moc si přeji, abych vám mohl říct, že vše v našem vztahu bylo a je jen radostné a šťastné. Ale stejně jako cokoli jiného v životě, co je skutečné, má i náš vztah svou vlastní cestu. A ta naše je jako na horské dráze plné divokých vzletů a následných pádů. Rozhodně nepřipomíná lovestory z nějakého romantického hollywoodského slaďáku,“ řekl herec v sobotním interview pro News Corp Australia.

Katy Perry před časem svého snoubence chválila za to, že během jejího těhotenství a v karanténě byla často nesnesitelná, ale on to vše se ctí ustál.

„Orlando mě viděl v tom nejhorším světle a Bůh mu žehnej, stále je tu přesto všechno se mnou. Je to úžasné a chvályhodné,“ svěřila se zpěvačka letos v květnu v rozhovoru pro rozhlasovou stanici SiriusXM.

Never too pregnant for a crop ‍♀️ and never too good for a mask Get ur #SMILE game on (tho don’t forget darling #Daisies) and head to the link in my bio for your merch bundles!

21. července 2020 v 7:48, příspěvek archivován: 9. srpna 2020 v 9:49

Herec má již devítiletého syna Flynna z předchozího manželství s australskou topmodelkou Mirandou Kerrovou (37). Katy Perry byla v minulosti provdaná za britského herce a komika Russella Branda (45). 

Katy Perry a Orlando Bloom se chtějí vzít v Japonsku, svatební plány jim dočasně narušilo šíření koronaviru a s ním spojená bezpečnostní opatření.

27. ledna 2020