Michaela Ochotská | foto: MF DNES

Ochotská a Ujfaluši se rozešli. Žijeme od sebe daleko, říká herečka

  • 41
Michaela Ochotská a Tomáš Ujfaluši se rozešli. I když chvíli vypadalo, že ustojí dálku, která je od sebe dělí, i vysoké pracovní nasazení, opak je pravdou. "Ano, rozešli jsme se," řekla exkluzivně iDNES.cz Ochotská.

Ještě koncem minulého roku, kdy Ochotská posílila tým Televizních novin na Nově, to vypadalo, že je vše idylické a vztahu mladé herečky a ostříleného kapitána fotbalové reprezentace nic nestojí v cestě. O pár měsíců později se ale dostali do slepé uličky, ze které není cesty zpátky: oba pracují na svých kariérách - Ochotská v Praze, Ujfaluši zase v Madridu.

Tomáš Ujfaluši na tréninku."Důvodem našeho rozchodu je pracovní vytíženost a odloučení, protože od sebe žijeme daleko," vysvětlila Ochotská, která nemá potřebu si v médiích nijak vylévat srdce. Rovněž necítí potřebu komentovat večírky fotbalistů, kterých se měly údajně účastnit i prostitutky. "Nechci se k rozchodu nijak dál vyjadřovat, je to jen naše věc," dodala.

Priority pro následující týdny jsou pro Ochotskou jasné: práce a škola. "Na Metropolitní univerzitě v Praze mě čekají magisterské zkoušky, a to je teď to hlavní. Souběžně s tím se chci soustředit na svou práci na Nově," upřesnila moderátorka a herečka, jež natáčí i další díly Pojišťovny štěstí.

Michaela Ochotská a bratr Tomáše Ujfalušiho
Rodiny Ochotské a Ujfalušiho si rozumněly, moderátorka se na letošním předávání cen Anno dokonce objevila po boku fotbalistova bratra

Paradoxem je, že Ochotskou a Ujfalušiho rozdělilo to, co je spojilo, tedy opět práce. Před více než rokem se potkali ve Florencii, kde půvabná blondýna fotila reklamní snímky. Tváří firmy, pro kterou Ochotská tehdy pracovala, byl shodou okolností i Ujfaluši, který celé focení sledoval. Tehdy také přeskočila pověstná jiskra. Oba vztah zpočátku tajili, až po  "inkubační době" poté přiznali, že jsou spolu.