Milenka exmanžela Berryové líčí orgie

  • 2
Americká kakaová kráska Halle Berryová má menší problém. Bývalá milenka jejího manžela Erika Benéta si pustila pusu na špacír a servítky si opravdu nebere. V deníku News of the World líčí Julia Rileyová svou divokou aféru s Erikem ve všech podrobnostech.
"Berryovou se mnou podváděl, když spolu byli zasnoubeni a dokonce i když už byli svoji," tvrdí Julia a nevynechá ani pikantnosti. Prý se s Erikem například pomazali šlehačkou a pak se vzájemně olizovali.

"Když jsme se spolu poprvé milovali, dělali jsme to čtyřikrát ebo pětkrát," říká. Z jejího líčení ale asi nebude mít radost ni Benét, protože Rileyová přiznává, že jeho "nádobíčko" je jen půměrné. "Ale na velikosti přece nezáleží," říká. Dodává, že si
Erik potrpěl na sexy prádélko a nejvíc se mu líbilo, když ho vázala svými punčocháči. S Halle si prý Eric zdaleka tolik nužije.

Mezi 32letým Benétem a o dva roky starší Berryovou to už delší dobu neklape. Jejich sousedé tvrdí, že hlasité výstupy obou manželů doprovázel často třeskot rozbíjeného porcelánu. Podle zasvěcenců život s Halle také není žádný med. Zvlášť těžké prý je pro Benéta snášet hereččiny hysterické výstupy. Oba údajně
dokonce navštěvují terapeuta, který má pomoci jejich manželství zachránit.

Halle Berryová