Liv Tylerová se vdala

Bez velkého humbuku se 25. března vdala americká herečka Liv Tylerová, kráska ze série filmů Pán prstenů. Jejím vyvoleným se stal její dlouholetý přítel Royston Langdon, zpěvák a baskytarista skupiny Spacehog. Skromná svatba se konala na Karibiku, větší oslavu pro rodinu a blízké přátele plánují novomanželé uspořádat tento měsíc v New Yorku.

S o pět let starším Roystonem se pětadvacetiletá Liv, známá v Česku také z filmu Svůdná krása, zasnoubila na svátek sv. Valentýna v roce 2001.

Seznámila se s ním už v roce 1998, v době, kdy se rozešla s dosavadním přítelem, hercem Joaquinem Phoenixem.

Ze svatby mají určitě radost Liviini rodiče, kteří už její zasnoubení přijali s nadšením. Tatínek pětapadesátiletý Steven Tyler, zpěvák skupiny Aerosmith, pochopitelně proto, že dceřin vyvolený se také věnuje hudbě.

Maminka devětařtyřicetiletá Bebe Buellová, bývalá hvězda časopisu Playboy, prohlásila, že Liv si vybrala dobře. "Royston je moc milý chlapec," dala se slyšet po zveřejnění dceřina zasnoubení.

Liv začínala v teenagerském věku jako modelka a v roce 1994 zahájila hereckou kariéru rolí ve filmu Němý svědek. Blýskla se rovněž ve snímku Armageddon a především jako elfka Arwen v trilogii Pán prstenů, jejíž poslední díl by měl mít světovou premiéru koncem letošního roku.

,