Leoš Mareš na titulní straně pátečního deníku Blesk

Leoš Mareš na titulní straně pátečního deníku Blesk | foto: Tituní strana deníku Blesk

Leoš Mareš už v kauze s prostitutkou vypovídal na policii

  • 75
Dnešní Blesk zveřejnil kompromitující fotky s Leošem Marešem, kde se opilý moderátor oddává sexuálním hrátkám s neznámou blondýnou. Mareš už byl také vypovídat na policii.

Mareš tvrdí, že si z osudné noci nic nepamatuje, protože ho kdosi zdrogoval a pak nafotil při choulostivých scénách, aby ho mohl vydírat. Rodina, jeho nastávající Monika Poslušná i televize NOVA se za Leoše postavili. Blonďatá "společnice" však Blesku sdělila, že Mareš s ní rozhodně nebyl poprvé.

Případem se už také začala zabývat policie. Ta již obdržela několik trestních oznámení od jednotlivců i firem na neznámého pachatele za to, že se snaží poškodit Marešovu pověst. Moderátora vyzvala, aby jí sdělil svoji verzi příběhu, ten tak učinil v pátek ráno.

"Nebudeme uvádět, že jsme začali konat na popud Blesku. Pokud vyvstane nějaké protiprávní jednání, musíme konat. Leoš Mareš se k nám dostavil a poskytl informace, které v současné době prověřujeme. Zatím nebyly zahájeny úkony trestního řízení," uvedl tiskový mluvčí policie Tomáš Hulan.

Pokud by se Marešova verze potvrdila, jednalo by se zřejmě o trestný čin únosu a vydírání. "Nikdo jiný kromě Mareše vyslýchán zatím nebyl," dodal mluvčí Hulan.