Karolína Kurková nechala fotografy nahlédnout pod sukni o přestávce během focení pro značku Victoria's Secret na ostrově Sv. Bartoloměje v Karibiku | foto: KCS Press, Profimedia.cz

Karolína Kurková pustila fotografy pod sukni

  • 17
Jedna z nejlépe placených světových modelek Karolína Kurková si během přestávky mezi focením pro značku Victoria's Secret ležérně hověla ve stínu a přítomným fotografům "nabídla" pohled na své bílé kalhotky.

Třiadvacetiletá Karolína je tváří Victoria's Secret už několik let. Nyní pro světovou značku spodního prádla fotila nový katalog na ostrově Sv. Bartoloměje v Karibiku, kde se na chvíli zapomněla a okolostojícím fotografům, trpělivě čekajícím na "svůj" záběr, nabídla nevědomky pohled pod sukni.

Ne že by nebyla Kurková na permanentní přítomnost fotografů zvyklá - vypadá to, že si s nimi prostě neláme hlavu. Ostatně například v dubnu odhalila hladovým paparazziům svá ňadra během jarního focení na pláži, opět pro Victoria's Secret. - více zde

I v Karibiku se Kurková neštítila převlékat pouze za provizorní plentou, v dodávce nebo přímo na ulici. Mnohdy postačila pouze stylistka a narychlo rozvinutý ručník kolem modelčina "drahého" těla.