Už se nebudu rozmnožovat, říká dvojnásobná matka Ilona Csáková

  • 18
Dvaačtyřicetiletá Ilona Csáková před sedmi měsíci porodila druhého syna. Přestože si s manželem Radkem Vonešem přáli holčičku, už se o ni patrně pokoušet nebudou.

"Tři muže v chalupě zvládám levou zadní. Já tedy už mám splněno, už se nebudu rozmnožovat, ale zvládla bych jich klidně i víc," řekla iDNES.cz Ilona Csáková.  

Zpěvačka má s manželem tříletého Daniela a loni v září porodila syna Dominika. "Samozřejmě jsou hodní, protože to mají po mně. Takže mě to vůbec nepřekvapuje," prohlásila Csáková.

"Jsem sedm měsíců po porodu a říkám: Dámy, nemusíte se stresovat, protože opravdu rok to tělo potřebuje čas na regeneraci, aby se zase vrátilo zpátky tam, kam má," prozradila zpěvačka, která hubnutí po porodu začala řešit až nyní, když se opět vrací k práci.

"Abych nebyla moc zadýchaná a udýchaná, tak tomu pomáhám takovou redukční dietou a začala jsem po letech zase hrát tenis."

Zpěvačka s rodinou žije v Brně a na své bydlení nedá dopustit. "Kde máte lidi, které milujete, oni milují vás, kde máte rodinu a šťastný domov, tam se žije nádherně, přenádherně," míní dvojnásobná maminka.

"Právě začínám běhat kolem domu v zahrádce. Skončila zima, zaplaťpánbůh, a nastává období sadby a setby," dodala Csáková, která s kolegyněmi vystoupí 11. června v Hudebním divadle Karlín na koncertu Královen popu (více zde).