Gerard Butler a Madalina Ghenea | foto: Profimedia.cz

Gerard Butler randí s krásnou rumunskou herečkou

  • 27
Charismatický herec Gerard Butler byl dlouho sám. Poslední půlrok se ale po jeho boku objevuje mladá rumunská herečka a modelka Madalina Ghenea. Ačkoli ještě na jaře tvrdili, že jsou jen přátelé, teď už se na veřejnosti ukazují ruku v ruce a nešetří ani polibky.

Třiačtyřicetiletý herec a pětadvacetiletá modelka se potkali při natáčení reklamy na holicí strojek letos na jaře. 

V květnu už média psala o tom, že je z nich nový pár. Madalina ale tehdy vztah popřela. "Gerard je můj přítel. Jsme jen kamarádi, nic víc," řekla.

Podle deníku New York Daily News se ale jejich vztah od té doby rozvinul. "Gerry se už nestýká s jinými ženami, a to je vážné, protože míval hodně holek," řekl zdroj listu.

Teď už pár lásku netají. Butler přijel za svou přítelkyní na jih Francie, kde Ghenea natáčí film Dom Hemingway s Judem Lawem. Na veřejnosti se líbali a objímali a nikoho nenechali na pochybách, že k sobě patří.

Gerard Butler a Madalina Ghenea
Gerard Butler a Madalina Ghenea

Herecká kariéra mladé Rumunky žijící v současné době v Itálii se slibně rozbíhá. Na filmovém festivalu v Římě představí svůj další film Razza Bastarda. Její jméno bylo v minulosti spojováno také s hercem Leonardem DiCapriem, s nímž měla krátký románek.