Určitě bych se nevyfotila nahá, aby bylo vidět všechno, říká Koukalová

  • 99
Moderátorka a bývalá biatlonová hvězda Gabriela Koukalová má za sebou focení svých zatím nejsmyslnějších snímků. Křivky odhalila pro obálku Playboye. Zařadila se tak mezi mnoho slavných žen, které fotografové pánského magazínu zvěčnili pro titulní stranu.

„Nabídka na focení smyslných snímků mě nejdřív zaskočila, ale přesvědčil mě její dobročinný podtext. Navíc ve sportovním prostředí nahota není úplné tabu, takže samotné focení aktů mi nedělalo žádný problém,“ řekla během focení Gabriela Koukalová.

„Určitě bych se nevyfotila nahá, aby bylo vidět všechno. Když jde o skrytou nahotu a vše je zahalené, tak to, myslím si, není vulgární a nikoho to nepobuřuje. Naopak, mně takové fotky připadají estetické, umělecké a hezké,“ dodala.

Gabrielu Koukalovou pro pánský magazín zvěčnila fotografka Lenka Hatašová. Spolupráci s bývalou vrcholovou sportovkyní si pochvalovala.

„Jak jsem při focení pro Playboy měla možnost zažít, Gábina je nejen sportovní šampionka, ale i talentovaná modelka. Navzdory intimnímu pojetí snímků se před mým objektivem vždy poskládala do dokonalé kompozice. I díky tomu byla naše spolupráce naprosto skvělá,“ říká Lenka Hatašová. „I když pro mě dámské akty nebyly novinkou, díky skvělé produkci časopisu dostala moje tvorba zase jiný rozměr.“

Gabriela Koukalová při focení pro Playboy

Z fotografií vznikla také limitovaná edice charitativního kalendáře. Výtěžek z prodeje zamíří do Fondu Gábi v rámci nadace Konto Bariéry na podporu lidí s poruchami příjmu potravy. Stačil jeden den, aby se naplnila cílová částka – čtvrt milionu korun. Aktuálně je na charitativní účely vybráno přes čtyři sta šedesát tisíc korun.

„Nestíhám se divit, co se stalo za pár hodin s prodejem kalendářů! Jsem obrovsky vděčná a srdečně vám děkuji za to, že jste se jejich nákupem rozhodli podpořit můj nadační projekt,“ prohlásila Gabriela Koukalová.