Emma Buntonová (Spice Girls) a Jade Jones (2005) | foto: ČTK

Emma Buntonová ze Spice Girls porodila chlapečka

  • 3
Čtvrtá členka skupiny Spice Girls se stala matkou. Blonďatá Emma Buntonová v pátek 10. srpna před polednem porodila chlapečka, jemuž dala jméno Beau.

Emma Buntonová alias Baby Spice přivedla na svět svého prvního potomka. Vyjma Melanie Chisholmové alias Mel C jsou matkami také Melanie Brownová, Victoria Beckhamová a Geri Halliwellová.

Chlapeček se narodil s 3,9 kilogramy, což je stejná váha, jakou měl po porodu otec Jade Jones. Magazínu People to prozradil zpěvaččin mluvčí Alan Edwards.

"Je absolutně skvělé a oba, dítě i Emma, se mají dobře. Ve skutečnosti se Emma cpala nějakým koláčem a dávala si Coca-Colu, když jsme spolu mluvili. Jsme oba absolutně nadšení a nemůžeme se dočkat, až si Beaua odvedeme domů," prozradil Jones před londýnskou nemocnicí Portland Hospital.

Jednatřicetiletá Buntonová randí s Jonesem, jenž je o čtyři roky mladší než ona, od roku 1999. Poslední dva roky spolu bydlí na severu Londýna v Emmině domě.

Baby Spice prý měla velké problémy s početím. Nakonec se jí to ale podařilo. Menší štěstí má Melanie Chisholmová alias Mel C, jíž lékaři nedávno sdělili, že možná nebude moci počít nikdy. Zdraví si zhuntovala přílišným cvičením na počátku kariéry Spice Girls.

Emmě před sedmi lety diagnostikovali pozitivní nález na děložním čípku. Naštěstí po odstranění se rakovina nerozvinula. Navíc trpí endometriózou, při níž se děložní sliznice vyvíjí v jiných částech těla. Choroba je bolestivá, protože i tato sliznice prodělává menstruační cyklus, ale krev z ní nemůže odcházet přirozenou cestou.