Elton John hystericky žárlí

  • 2
Britský zpěvák Elton John (55) se v poslední době chová doslova jako "hysterická žárlivka". Řekla to o něm jeho blízká kamarádka Face Martinová. Eltonův dlouholetý partner David Furnish tato slova společné známé prozatím nekomentoval. Dodal pouze, že má s Johnovými žárlivými scénami vlastní zkušenosti.
Ačkoliv se slavný homosexuální pár navenek tváří, že je snad nejšťastnější na světě, v soukromí to mezi Eltonem a Davidem zřejmě občas hodně zaskřípe.
"Chápala bych, že se Eltonovi nelíbí tajné schůzky nebo dlouhé telefonáty se známými muži. Jde ale o takové banality, že se občas divím, jak to s ním David může vydržet," prozradila Martinová, která kroutí hlavou hlavně nad tím, že se David nemůže ani otočit za pohledným chlapem.

"Hned je oheň na střeše a Elton ho podezírá, že s ním určitě něco má. Nejvíce mě ale dostává, když mluvíme o nějakém krasavci a David jen tak prohodí, že je to opravdový ´kus´. V tu chvíli začne Elton vyvádět. Davidovi vyčítá, že už mu není dost dobrý, připomíná mu, co všechno pro něj udělal, a chytá se za hlavu, jak se mu vůbec může líbit někdo jiný," pokračovala Face.

David nechce o Eltonových žárlivých scénách příliš mluvit. "Nehodlám podobné věci řešit přes bulvár. Pokud by k něčemu takovému mezi námi docházelo, nebudu se s tím rozhodně svěřovat novinám a časopisům. Je to pouze naše soukromá záležitost," dodal. Hned si také pospíšil s prohlášením, že o svém partnerském vztahu s přední hudební světovou hvězdou nikdy ani na okamžik nezapochyboval a že je stále opravdu šťastný.

Britský zpěvák a skladatel Elton John se svým přítelem Johnem Davidem Furnishem.

Elton John nedávno vystoupil s raperem Eminemem. V londýnské opeře bude John vystupovat sám, jeho kolega pozvání nedostal.

Zpěvák Elton John (vpravo) pózuje fotografům s hercem Robertem Downeyem jr., který mu 26. října v Las Vegas na udílení rozhlasových hudebních cen Radio Music Awards předal ocenění pro hudební legendu.