Elizabeth Hurley a Shane Warne

Elizabeth Hurley a Shane Warne | foto: Profimedia.cz

Elizabeth Hurley odložila zásnubní prsten, vztah s Warnem je v krizi

  • 4
Herečka Elizabeth Hurley čekala na svatbu dva roky. Možná už jí to připadalo dlouhé, protože teď prstýnek, který jí navlékl přítel Shane Warne v roce 2011, odložila. Rozchod s australskou sportovní hvězdou pak nepřímo potvrdila na Twitteru.

O rozchodu herečky Elizabeth Hurley s přítelem Shanem Warnem se spekuluje od chvíle, kdy se ukázala sama a bez prstýnku.

Herečka je pak podpořila emotivním vzkazem na sociální síti. "Omlouvám se loajálním fanouškům na Twitteru, že poslední dobou mlčím. Je to teď příliš drsné a příliš osobní," napsala Elizabeth na svém profilu.

Warne však rozchod popírá. "Ano, procházíme nějakými osobními problémy, ale ještě neházíme ručník do ringu," napsal na Twitter Warne.

Ještě v červenci dával pár najevo svou lásku a Elizabeth hrdě nosila zásnubní prsten s velkým modrým kamenem.

V současné době je čtyřiačtyřicetiletý Warne v Austrálii a osmačtyřicetiletá herečka v Británii. Oba hledají útěchu u svých bývalých partnerů. Warnea v Melbourne navštívila jeho exmanželka Simone Callahanová a Elizabeth Hurley se zase v Londýně sešla s Hughem Grantem, s nímž žila od toku 1987 až do roku 2000.

Elizabeth Hurley se s hráčem kriketu Shanem Warnem dala dohromady v roce 2010, když ukončila manželství s Arunem Nayarem. Herečka má jedenáctiletého syna z krátkého románku s podnikatelem a filmovým producentem Stevem Bingem.