Laura O´Tooleová

Laura O´Tooleová | foto: Profimedia.cz

Daniel Radcliffe přiznal přítelkyni, hraje s ním v divadle

  • 9
Představitel kouzelníka Harryho Pottera Daniel Radcliffe nikdy veřejně nemluvil o svém milostném životě. Nedávno se ale konečně přiznal k tomu, že má přítelkyni. Dívkou jeho snů je kolegyně z branže, herečka Laura O´Tooleová.

Podle agentury Korzo poznal Radcliffe svoji vyvolenou během jeho působení v divadle. "Mojí přítelkyní je Laura O'Tooleová, která se mnou hrála v divadelní hře Equus. Ale já o tom skutečně nechci mluvit, protože ona tady není a nebylo by to fér," prozradil představitel Harryho Pottera britskému časopisu OK!.

Laura O´Tooleová

O Danielovi a Lauře se poprvé hovořilo jako o páru v roce 2007, kdy spolu ve hře Equus hráli poprvé. Později se měli údajně rozejít, a to v lednu 2008, aby přesto zůstali stále dobrými přáteli. Nicméně podle informací pocházejících od Daniela lze soudit, že spolu chodí i nyní a že jejich milostný vztah ve skutečnosti nikdy neskončil.

Daniel Radcliffe při zkoušce hry Equus

Sám Radcliffe přitom již v minulosti přiznal, že to se ženami příliš neumí. "Fakt nejsem příliš odvážný, když jde o ženy," svěřil se německému listu herec, který studenta školy čar a kouzel v Bradavicích ztvárnil na stříbrném plátně už šestkrát. I když již zítra oslaví své dvacáté narozeniny, mužem se prý cítí být jen občas. "Když se holím, tak si připadám velmi dospělý," tvrdí a sní o sportovní kariéře. Kdyby potkal kouzelnou vílu, přál by si, aby ho proměnila v jednoho z nejlepších hráčů kriketu na světě.