Denise Richardsová jde s dceruškou Sam a novou přítelkyní ex-přítele Charlie Sheena Brooke Müllerovou na oběd | foto: Profimedia.cz

Charlie Sheen se zasnoubil, ex-manželka je šťastná

  • 3
Ještě před rokem se Charlie Sheen nemohl ke své ex-manželce přiblížit blíže, než na čtvrt kilometru, nyní chodí Denise Richardsovou s jeho novou snoubenkou na oběd.

Herečka Denise Richardsová se zachovala v rámci své profese jako opravdová profesionálka. Když se její exmanžel Charlie Sheen před pár dny zasnoubil s o dvanáct let mladší přítelkyní Brooke Müllerovou, poslala mu kytici s blahopřáním. Přitom ještě před rokem vedli poměrně nelítostnou rozvodovou válku.

"Jsem za ně opravdu šťastná. Ve skutečnosti jsem jim poslala kytici s blahopřáním pro oba. Strávila jsem s ní nějaký čas a moje holky ji skutečně mají rády. To jediné mě zajímá," uvedla Denise pro magazín People.

Zatímco se teď tváří smířlivě, loni svému manželovi nechala soudem nařídit, že se k ní nesmí přiblížit na tři sta metrů. Žádost o rozvod podala ještě před porodem jejich společné druhorozené dcery Loly. Mají spolu ještě tříletou Sam.

Když soudce zakázal Sheenovi přiblížit se k manželce a dětem na úctyhodnou vzdálenost, pomstil se jí žádostí o prokázání otcovství. V listopadu minulého roku se ale nakonec dohodli a se strojeně přátelským úsměvem dotáhli rozvodové řízení ke konci.

Šestatřicetiletá Denise na rozdíl od ex-manžela ve vztazích tolik štěstí nemá. Zkouška vztahu s Richiem Samborou, exmanželem kolegyně Heather Locklearové, jí totiž nevyšla a dvojice se po roce letos na jaře rozešla.