Anya Chalotraová na premiéře první řady seriálu Zaklínač (Los Angeles, 3....

Anya Chalotraová na premiéře první řady seriálu Zaklínač (Los Angeles, 3. prosince 2019) | foto: Profimedia.cz

Dvojnici pro sexuální scény jsem nechtěla, říká mladá hvězda Zaklínače

  • 181
Hvězda nového seriálového hitu Zaklínač Anya Chalotraová (23) prozradila, proč odmítla využít pro natáčení sexuálních scén dvojnici. Jméno Britky s indickými kořeny se po odvysílání první řady seriálu stalo na internetu často vyhledávaným.

„Pro sexuální scény jsem měla připravenou dvojnici, která s námi byla po celou dobu natáčení. Využila jsem ji však jen v první nahé scéně,“ řekla Anya Chalotraová v rozhovoru pro britské vydání deníku Metro. 

Představitelka seriálové Yennefer se svěřila, že když viděla na svém místě dvojnici, nebyla spokojená. „Už při natáčení scény s Istreddem (Royce Pierreson), kde hrála místo mě ona, jsem věděla, že to takto nepůjde. Yennefer jsem zkrátka já. Je to má role, a tak ji musím hrát se vším všudy,“ míní herečka. 

Anya Chalotraová má v první řadě Zaklínače mnoho odvážných scén. „Dívat se na to zpětně mi není dvakrát příjemné. Před natáčením jsme se však s režisérem detailně bavili o tom, jak sexuální scény natočit tak, abych se přitom cítila dobře a divák zároveň dostal to, co k tomuto příběhu patří,“ popisuje herečka, kterou mohli fanoušci vidět například v televizním seriálu Wanderlust z roku 2018, kde ztvárnila roli Jennifer Ashmanové.

Dlouho očekávaný seriál Zaklínač vypustil Netflix do světa před Vánocemi. Reakce jsou rozporuplné. Recenzenti mu nemohou přijít na jméno a konzervativní fanoušci jen těžce nesou odchylky od originálu. Pro tvůrce je však nejdůležitější jeho vysoká sledovanost.

VIDEO: Anya Chalotraová v seriálu Zaklínač: