Angelina Jolie na premiéře filmu Dobrý pastevec | foto: Reuters

Angelina Jolie: Spala jsem jen se čtyřmi muži!

  • 33
Herečka Angelina Jolie překvapila tvrzením, že za celý svůj život spala jen se čtyřmi muži. Nechápe tedy, kde vzala nálepku "promiskuitní".

"Za celý svůj život jsem spala jen se čtyřmi muži. A dva z nich jsem si vzala," řekla dvaatřicetiletá Angelina britské verzi časopisu Cosmopolitan.

Podle všeho tedy v seznamu Angelininých milenců figurují hlavně herci. Kromě současného partnera Brada Pitta, kterému porodila dceru, si zářez udělala u jmen Billy Bob Thornton a Johny Lee Miller. S tím chodila dokonce od svých čtrnácti let, jejich manželství ale skončilo v roce 1999. O čtyři roky později prožívala další rozvod, tentokrát s o dvacet let starším Thorntonem.

Jméno čtvrtého šťastlivce není známé, ale v minulosti byla herečka spojována například s irským krasavcem Collinem Farrellem.

Angelina se ale před časem přiznala, že v teenagerovském věku v sexu experimentovala v hrátkách s noži. "Začala jsem intimně žít se svým přítelem, ale sex a emoce mi prostě nestačily," řekla herečka.

Počet svých milenek ovšem sexy matka čtyř dětí nezveřejnila. Předtím, než se podruhé vdala, totiž prožila lesbický románek s herečkou Jenny Schimizu. Neví se ovšem, zda byl první a poslední.