Zpěvačka Pink na Brit Awards (Londýn, 20. února 2019)

Zpěvačka Pink na Brit Awards (Londýn, 20. února 2019) | foto: AP

Pink v sedmnácti letech potratila a začala nenávidět své tělo

  • 7
Americká zpěvačka Pink (39) prozradila, že v sedmnácti letech poprvé potratila. Navíc tehdy bojovala s poruchou vnímání vlastního těla a měla obtíže s příjmem potravy. I o tom zpívá v písni Happy, která je součástí jejího nového alba Hurts 2B Human.

Zpěvačka v písničce zpívá, že „od sedmnácti let nenáviděla své tělo, které jako by nenávidělo ji“. Nyní prozradila, že to souvisí s těžkým obdobím, kterým si prošla.

„Řekla jsem to, protože jsem vždy měla hodně klučičí, silnou gymnastickou postavu, ale v sedmnácti letech jsem potratila. To dítě jsem si přitom chtěla nechat. Když se něco takové stane ženě nebo mladé dívce, začnete mít pocit, že vás tělo nenávidí, že je porouchané a nedělá to, co dělat má,“ řekla zpěvačka pro magazín USA Today.

„Od té doby jsem prodělala několik potratů. Podle mě je důležité mluvit o tom, za co se stydíte, kým opravu jste a o všech bolestivých věcech. Vždy jsem o tom psala texty,“ dodala.

Pět let po prvním potratu, musela Pink začít navštěvovat psychologa. A od té doby na terapii nedá dopustit, protože ji nutí čelit mnoha tabu.

„Věřím na konfrontaci se sebou sama a vytahování problémů. Na terapii miluji to, že vám řeknou, co nechcete vidět. Ačkoli je to nepříjemné a bolestivé, odhalí to, na čem musíte pracovat. Čelit takovým nepříjemným situacím a být k sobě upřímná můžu být proto, že mám obrovský smysl pro humor. Dokážu si extrémně vystřelit sama ze sebe. A když jsou ty věci opravdu zlé, což je v každém životě, musíte na nich najít to nejvtipnější,“ řekla.

Zpěvačka Pink má s bývalým motocyklovým závodníkem Careym Hartem (43), kterého si vzala v roce 2006, dvě děti. Dceru Willow Sage (7) a syna Jamesona Moona (2).


Témata: Pink, Carey Hart