Raperka Cardi B přiznala, že jako striptérka omámila a okrádala muže

  • 14
Raperka Cardi B (26) přiznala, že má za sebou hodně temnou minulost. Když se živila coby striptérka a prostitutka, okrádala muže, které předtím zdrogovala.

Na sociálních sítích se objevilo tři roky staré video, na němž se raperka chlubí tím, že muže často opila nebo zdrogovala, pak je na hotelu obrala o peníze. Nyní se Belcalis Marlenis Almánzarová, jak zní občanské jméno zpěvačky, brání, že to musela dělat.

„Nikdy jsem netvrdila, že jsem dokonalá, z ideálního světa a s perfektní minulostí. Vždycky říkám pravdu,“ napsala Cardi B na Instagramu a uvedla, že stejně jako mnoho jiných umělců dělala v minulosti věci, na které není hrdá.

„Jsem součástí hip hopové kultury, kde můžete mluvit o tom, odkud pocházíte, o špatných věcech, které jste museli udělat, abyste se dostali tam, kde jste. Někteří rapeři oslavují vraždy, násilí, drogy a krádeže. Trestné činy, které museli spáchat, aby přežili,“ oznámila.

Dodala, že ona takové věci nikdy neopěvovala, ale každý má svou minulost, kterou už nejde změnit. „Každopádně moje činy byly špatné, ale v té době jsem to musela udělat, abych přežila.“

Zpěvačka na videu, kterým před lety reagovala na výtky, že toho málo zažila a nedává do své muziky dost, zavzpomínala na dobu, kdy pracovala v pánských klubech. „Musela jsem se svlékat a říkat: Jo, chceš mě ojet? Jo, jo, jo, pojďme zpátky na hotel. Tam jsem je zdrogovala a okradla,“ prohlásila tenkrát.