Nicollette Sheridanová a Felicity Huffmanová

Nicollette Sheridanová a Felicity Huffmanová | foto: APReuters

Zoufalé manželky: Eddie se soudí, Lynette dostane hvězdu slávy

  • 6
Zatímco osmačtyřicetiletá Nicollette Sheridanová kvůli seriálu Zoufalé manželky běhá po soudech, její o rok starší kolegyně Felicity Huffmanová má důvod k radosti. Společně s manželem dostanou hvězdu na Chodníku slávy v Hollywoodu.

Herečka Nicollette Sheridanová se už třetím rokem soudí s tvůrcem seriálu Zoufalé manželky Markem Cherrym. Představitelku Eddie Brittové prý v roce 2008 fyzicky napadl a později její roli vyškrtl.

Sheridanová ve čtvrtek u soudu v Los Angeles svědčila o tom, jak ji Cherry zbil přímo na placu. Herečka ho podle svých slov v roce 2008 požádala, aby jí napsal vtipný text pro závěrečnou scénu. Jenže tvůrce seriálu to údajně podráždilo a herečku přímo na natáčení fyzicky napadl.

"Začal být rozrušený a naštvaný a neodpověděl," vypověděla. Když za ním znova přišla, údajně ji odvlekl ze štábu a pravou rukou praštil do hlavy.

"Pak přišel za mnou do mého karavanu a řekl: 'Skláním se před tebou na kolenou a prosím o odpuštění.' Pak mě objal a znova se omluvil," vypověděla u soudu Sheridanová, jež zažalovala producenty televize ABC za nevhodné zacházení a neférové vyhození ze seriálu a žádá odškodné. Eddie Brittovou hrála v  letech 2004 až 2009.

Na chodníku slávy s manželem

Představitelka Lynette Scavové Felicity Huffmanová podobné problémy řešit nemusí. Nejenže zůstala v seriálu až do poslední řady, ale s manželem Williamem H. Macym získají hvězdu na Chodníku slávy. Jejich dlaždice ve Walk of Fame budou mít pořadová čísla 2 463 a 2 464 a budou slavnostně odhaleny ve středu 7. března.

Dvojice bude druhým manželským párem v historii, který hvězdu získá najednou. Ukládání dvou dlaždic u manželů proběhlo zatím jen jedinkrát, a to v roce 2008, kdy se svých hvězd dočkali producenti Lauren Shulerová Donnerová a Richard Donner.

Felicity Huffmanová a její manžel William H. Macy

Huffmanová si herce Macyho brala v roce 1997 a mají dvě dcery. Jejich dlaždice budou ležet vedle sebe před domem číslo 7060 na ulici Hollywood Boulevard.


Témata: Felicity Huffman