Pavel Vítek na finále soutěže Pretty Woman ČR na ostrově Gran Canaria | foto: archiv Pretty Woman ČR

Vítek se Sidovským řádili jako malí kluci. A se ženami!

  • 23
Pavel Vítek a Janis Sidovský že je dvojice tvořená zpěvákem a odměřeným byznysmanem? Tak to ani náhodou.

Na ostrově Gran Canaria se tihle pánové chovali jako malí kluci. Navíc si týden dovolené užívali ve společnosti krásných zralých žen - finalistek soutěže Pretty Woman ČR.

Pro dvanáct finalistek prvního ročníku netradiční soutěže, která oslavuje přirozenou krásu ženy a nejen podle pravidel modelingu, byla přítomnost Vítka a Sidovského na prvním týdnu jejich čtrnáctidenního soustředění velkým zážitkem.

"Mnohé z nich se se známou osobností takhle zblízka do kontaktu nikdy nedostaly. Na semifinálových kolech se sice potkaly s herci a moderátory Markem Vašutem nebo Romanem Pomajbem, ale tohle bylo něco jiného. I když se jich zpočátku malinko bály, brzy všechny zjistily, ze jsou to normální smrtelníci," vypráví prezidentka soutěže Iva Crkalová.

Jestli byl náš první legalizovaný homosexuální pár alespoň večer za osobnosti, k nimž se vzhlíží, přes den byl za malé kluky, kteří dovedou řádit na pláži, v moři i v aquaparku, kde nevynechali ani jedinou atrakci.

Zahanbit se nenechaly například ani maminky, kterým táhne na čtyřicet a zábavné parky většinou navštěvují jen kvůli svým ratolestem. Tentokrát si ovšem na Kanárských ostrovech užívaly bez nich a v mnohých situacích vypadaly jako jejich o něco starší sestry.

Kdyby jejich účast ve finále 29. listopadu nedopadla zrovna nejlíp, vadit jim to nemusí. Už jen tyhle chvíle, kterými získaly na sebevědomí, odvaze i zkušenostech, prý stály za to.