Diskuze

Pocta pro Kate. Za snímky ji ocenila Královská fotografická společnost

Vévodkyně z Cambridge Kate (34) ráda fotí. Mnohé z oficiálních snímků prince George (3) a princezny Charlotte (1) pořídila sama. Už loni ji chválil královský fotograf Hugo Rittson Thomas a nyní manželku prince Williama ocenila Královská fotografická společnost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Nebudem si nic nalhávat, neznámá osoba by asi ocenění těžko obdržela. Je to ale manželka potencionálního krále, prostě taková úlitba

0 0
možnosti
VJ

Myslím, že to nejsou tuctové fotky. Mají jiskru, dynamiku i správné rozložení prvků ve výřezu. To už žádný banální cvakal nezvládá, ovšem diletant to nerozezná.

0 0
možnosti
Foto

Tak to si dovolím oponovat. Kompozici postrádám, většinou je fotografovaný objekt na středu fotky mimo zlatý řez či třetinové pravidlo, fotky nebyly oříznuté... :-/

0 0
možnosti
KM

K22a11r77e55l 63M16a60l44ý

3. 1. 2017 19:52

Uzasna, epochalni, urcite i jeji, temer kralovske, vymesky zaslouzi oceneni.

0 0
možnosti
AN

Vy delate cest svemu prijmeni. Jste opravdu maly.

3 0
možnosti
LH

Fotografováním se skutečně může velice slušně živit. Ovšem jenom proto, že má tu výsadu cvaknout nejpopulárnější osoby planety, nejvíc by jí vynášely asi selfiečka.

0 3
možnosti
LM

kdyby nevěděli, že to fotila Kate, tak by to ocenění nedostalo;-D

1 0
možnosti
KM

K62a97r76e51l 32M23a36l45ý

3. 1. 2017 19:52

Urcite jsi zapskly a jenom zavidis ;-)

0 0
možnosti
PL

Fotky jsem si prohlédla, některé se docela povedly, jiné teda už méně, třeba ta kde před sebou Charlotte tlačí vozíček nebo fotky George když jde do školky, to jsou jen takové rodinné "cvaky" a její údajné "dobré oko" se tam teda moc neprojevilo. Kate je mi sympatická, ale tohle ji dle mého spíše škodí, takové uznání není zasloužené a získala ho jen díky svému postavení.

2 1
možnosti
JK

Královské fotografické společnosti možná chybí trochu objektivity. Tuctové fotky vhodné pro rodinné album, fotografka s velkým F z ní asi nebude. Určitě má ale jiné kvality a toto je prostě hezký koníček.

Nikoho nenutím mít stejný názor, to je na vkusu každého zvlášť. Znám ale Pány Fotografy, kterým by se Královská fotografická společnost možná mohla klanět - nahlédněte: http://www.vaclavsojka.cz/

8 0
možnosti
MK

Podívala jsem se, jsou to nádherné fotky. Ale na úplně jiné téma.

1 0
možnosti
MU

A ted se podivejte, jake snimky deti dela napriklad Lisa Holloway (prvni odkaz z google)...

0 0
možnosti
JK

Lisa Holloway, kýč v teplých barvách žluto-červené.

0 0
možnosti
JP

Autor(ka) ZAR by se měl(a) naučit česky. Princezna měla 6 měsíců nebo jí bylo 6 měsíců?

3 0
možnosti