Tereza Ramba a její manžel Matyáš Ramba (Praha, 11. srpna 2021)

Tereza Ramba a její manžel Matyáš Ramba (Praha, 11. srpna 2021) | foto: ČTK

Máme dva kočáry a dvě děti, oznámila Tereza Ramba, že porodila

  • 40
Herečka Tereza Ramba (32) se na sociálních sítích pochlubila šťastnou novinkou. Je z ní dvojnásobná maminka. Protože si soukromí střeží, neprozradila, kdy přesně druhého potomka porodila, ani jeho pohlaví.

„Ahoj kamarádi. My jsme vám chtěli něco říct. Matyáš by vám chtěl něco říct,“ začala Tereza Ramba video v příbězích na Facebooku i na Instagramu.

„Mám kočár,“ řekl hereččin manžel Matyáš Ramba. „Ty máš kočár? Já mám taky kočár! Máme dva kočáry. Děkujeme, že jste počkali. Jsme strašně šťastní a spokojení a máme dvě děti,“ dodala herečka.

Druhé těhotenství manželé potvrdili loni v srpnu vtipným videem, na kterém se herečka pochlubila rostoucím bříškem. Pár už má spolu syna Mikoláše, jehož jméno před novináři delší dobu tajili a přezdívali mu i na sociálních sítích Slunce.

V roce 2020 herečka žertovala, že by si přála velkou rodinu, ale netuší, kdo děti přivede na svět.  „Chtěla jsem pět dětí. A teď? Teď bych jich chtěla víc, ale nevím, kdo je za mě odrodí. Já bych mohla být těhotná a pak ty děťátka mít, ale ten porod! To je u mě takové problematické,“ řekla.

Herečka Tereza Voříšková a tanečník Matyáš Ramba si řekli „ano“ v roce 2019 po tříleté známosti. Na začátku července tehdy na svých instagramových účtech oznámili, že očekávají narození prvního potomka.

12. srpna 2021