Tereza Maxová

Tereza Maxová | foto: Robert Vano

Tereza Maxová vládne doma pevnou rukou

Topmodelka Tereza Maxová prozradila, že doma vládne pevnou rukou. Její manžel, dánský tenista Frederick Fetterlein, je pak ten, který spolu s babičkami rozmazluje jejich synka Tobiase Joshuu.
Podívejte se do fotogalerie.

"Jsem přesvědčena, že každé dítě potřebuje výchovu i pevnou ruku. U nás pevná ruka jsem já a tatínek rozmazluje. Babičky jsou také rozmazlovací. Myslím si ale, že přes moji pevnou ruku synovi necháváme dostatečně svobodné pole, kdy si může hrát sám a sám si také o určitých věcech rozhodovat. Samozřejmě zpovzdáli je neustále kontrolován, aby si neublížil," svěřila se půvabná a charismatická Tereza Maxová.

"Jinak si ale také myslím, že je velice důležité nebránit dětem v poznávání světa. Tobiášek už jenom tím, že hodně cestuje, spoustu věcí vidí. Takže má široké pole poznání a děti vnímají všechno už odmalička."

A jak vypadá pevná ruka Terezy Maxové v praxi? "Zvýšený hlas. Velmi zvýšený. Když maminka křikne, tak se Tobiáš hned otočí a rychle říká: Ne, ne, ne… Jako že ví, že nesmí," usmívala se šťastná maminka Tereza.