Kdo s kým to roztočí ve StarDance? Známe všechny páry

  • 23
Na oznámení nové řady StarDance sice organizátoři představili osobnosti a tanečníky show, ale známé tváře nevěděly, s kým utvoří pár. Nyní už desítka soutěžících zná své partnery a v některých případech šlo o překvapivé kombinace.

Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková

Lenka Nora Návorková a Mirai Navrátil

Miraii, uvažoval jste o tom, s kým budete tancovat?
Samozřejmě jsem si přál překrásnou, sexy dívku, která mě bude motivovat správným směrem. A tu jsem dostal, za což jsem hrozně rád! Potom, co se teď oznamovaly jednotlivé páry, tak jsem věděl, že zbývají poslední dvě slečny… nicméně jsem to do poslední chvíle moc nesledoval. Abych se třeba platonicky nezamiloval a pak mi to nebylo líto. Snad teda Lenka bude trpělivá, držím jí palce, aby to se mnou zvládla. Já žádný tanečník nejsem!

Plánujete se při tanci platonicky zamilovat?
Nemám to v plánu. Spíše bych se chtěl věnovat tančení než lásce.

Jak se těšíte na tréninky a na StarDance?
Vlastně se to vyvíjí – zpočátku šok. Říkal jsem si, proč bych zrovna já měl tančit. Pak jsem si říkal, že je to vlastně dobrá výzva v solidním pořadu, který moderují kvalitní a sympatičtí lidé. Kámoši mi říkali, že do toho musím jít, že je to vlastně super. Po tiskovce jsem z toho byl takový nervózní a teď jsem se zase těšil na to, koho dostanu. Těšil jsem se, až se to dozvím, až se s partnerkou domluvím na trénincích a že mě to nějak posune. Víme totiž poměrně dlouho, že do StarDance jdeme, a od té doby jsem jen spekuloval, co se bude dít. Teď už to konečně vím, i to, s kým to bude, takže to můžeme nějak uchopit.

Lenko, uvažovala jste o tom, koho vám produkce přidělí za tanečního partnera?
Napadli mě tři pánové. Pro mě osobně je důležité, aby ten člověk byl pohodový a bavilo ho to. Jelikož si myslím, že za těchto podmínek to může fungovat.

Bylo jedno z těch tří jmen Mirai?
Bylo!

Jak na vás pár minut po seznámení Mirai působí?
Zatím dost vyděšeně, ale je to evidentně sympaťák. Takže jen doufám, že ho to bude bavit.

Už jste spolu měli krátký taneček, jak to hodnotíte?
Myslím, že byl teď dost nervózní. Bylo tu přeci jen spousta očí a kamery, nicméně si myslím, že mu to půjde.

Jste vítězkou deváté řady StarDance, kdy jste vyhrála s Jiřím Dvořákem. Jaké ambice máte letos?
Já nechci říkat to hrozné klišé, že si to chci především užít, ale říct to musím. Jsem moc ráda, že v další řadě můžu být a ambice nemám. Respektive teď jsme se s Miraiem shodli, že nechceme vypadnout jako první a pak zkrátka uvidíme.

Tomáš Verner a Kristýna Coufalová

Kristýna Coufalová a Tomáš Verner

Tomáši, od seznamovací tiskové konference uplynulo už několik týdnů. Uvažoval jste, koho vám přidělí?
Nechtěl jsem si to představovat, jelikož jsem šťastně ženatý a nechtěl jsem fantazírovat o žádné tanečnici. Plně důvěřuju Markovi Zelinkovi, že ti profíci, kteří jsou vybráni do soutěže jsou skvělí a báječní. My jsme se jen s Markem krátce bavili o tom, jaké by moje partnerka měla mít charakterové rysy a tam padly jasné, konkrétní údaje. Podle všeho jsem dostal takovou partnerku, jakou jsem si přál a já mám z Kristýnky opravdu radost.

Můžete prozradit nějaké charakterové rysy, které jste požadoval?
Bylo jich několik. Říkal jsem, že jsem sportovec tělem i duší, tedy tělem teď méně, takže spíš duší. Nicméně bych se rád naučil tancovat opravdu dobře. Chci partnerku, která umí učit, umí být přísná, potřebuji tvrdé vedení. A i když bude o hodně mladší než já, tak nemám žádnou potíž poslouchat příkazy mladší partnerky. Taková byla základní charakteristika. Do StarDance jdu jako sportovec. Zúčastnit se, to je sice hezké, ale vyhrát by bylo ještě hezčí. Vím, že je to zábavný pořad a kdybych se nedostal nikam za ta první kola, tak bych se stejně rád naučil tancovat.

Jak se na StarDance těšíte?
Já už se takřka nemůžu dočkat. Do té doby mě ještě čeká dost zásadních událostí během léta, některé z nich spojené i s olympiádou. StarDance pro mě představuje výzvu k tomu znovu makat, což mi poslední dobou malinko chybělo. Jako trenér sice člověk maká u příprav a u rozmýšlení a jako vedoucí několika organizací se člověk zapotí u administrativy. Ale není tam ten fyzický základ, takže se těším, až se pustím do tréninku. A i přestože mě všichni varovali, že to bude hrozný zápřah, tak já se na něj velice těším.

Kristýno, přemýšlela jste, s kým z letošní sestavy StarDance budete tvořit taneční pár?
Tipovala jsem, ale netipla jsem si správně. Přála jsem si, aby si můj taneční partner chtěl zatančit a neměl to tak, že jde do práce.

Jaké jsou vaše první pocity?
Mám pocit, že můj taneční partner je moc milý.

Máte za sebou i první krátký taneček. Myslíte, že to půjde?
Tohle byl takový freestyle a myslím, že ten nám rozhodně půjde.

Vaše seznámení proběhlo na kolečkových bruslích, ale brusle jsou doména Tomáše Vernera. Jak se na nich cítíte vy?
Když je Tomáš vedle mě a brzdí mě, tak se cítím v pohodě. Když bych se tu měla projet sama a nebyla by tu žádná osoba, která by mě brzdila, tak bych se asi necítila komfortně.

V roce 2006 jste s Romanem Vojtkem byli úplně prvními vítězi StarDance. Jaké máte ambice letos?
Mojí ambicí je neotrávit Tomášovi tanec a opravdu bych si přála, aby ho to bavilo.

Pavel Trávníček a Veronika Lálová

Veronika Lálová a Pavel Trávníček

Pavle, uvažoval jste, jaká by měla být vaše taneční partnerka?
Ano, uvažoval, říkal jsem si, že existují dvě varianty: jedna je, že bude éterická a lehká, což tanečnice většinou bývají. Druhá varianta pak je typ Helena Růžičková, do které bych se položil a ona by mě odnesla. Splnila se tedy první varianta. Veronika je úžasná, bleděmodrá a éterická.

Celé generace vás mají spojené právě se Třemi oříšky pro Popelku, kde jste tančil jak s Libuší Šafránkovou, tak s Helenou Růžičkovou. Jaké jsou vlastně vaše taneční zkušenosti?
Herci většinou bývají ze škol nějak tanečně vybavení, protože to mají jako předmět. My jsme tomu říkali pohybovka, jejíž součástí byl step, tanec, klasika, pantomima… Pro herce by tanec tedy neměl být takové překvapení.

Jak se těšíte na tréninky a taneční večery ve StarDance?
Je to úplně jednoduché: mládí to vydrží a já stará osoba to musím vydržet taky. Ale říkám si, že když jsem přežil Pevnost Boyard, tak bych mohl přežít i StarDance.

Veroniko, ve StarDance jste potřetí, v roce 2018 jste tančila s Davidem Svobodou a dva roky předtím jste se Zdeňkem Piškulou vyhráli osmou řadu. Jak se těšíte letos?
Ano, už jsem ve Star Dance potřetí a znovu se na to velmi těším. Je to pro mě krásná zkušenost a jsem velmi šťastná, že jsem byla znovu oslovena. Letos to bude velká výzva, jelikož jsem měla nejmladší VIP osobnost a nyní mám nejstarší. Představuje to pro mě tedy velkou výzvu a doufám, že předvedeme divákům hezký a elegantní tanec.

Jste fanynkou pohádky Tři oříšky pro Popelku?
Jako malá jsem se na pohádky samozřejmě dívala, nyní se už na pohádky tolik nedívám. Spíš hodně cestuji a pracuji, takže už je tolik nesleduji, ale Tři oříšky podle mě stále představují jednu z nejkrásnějších, možná vůbec tu vůbec nejkrásnější pohádku, kterou máme.

Vybavujete si scénu tance s Helenou Růžičkovou? Myslíte, že něco z ní použijete?
Je pravda, že hned, jak jsem se s panem Trávníčkem seznámila, tak mi v hlavě jely nějaké nápady. Nicméně si myslím, že naše tance by měly být spíše elegantní, a ne takto vtipné a komické. Ale třeba diváky překvapíme!

Marika Šoposká a Robin Ondráček

Marika Šoposká a Robin Ondráček

Mariko, uvažovala jste o tom, koho vám produkce StarDance přidělí?
Na první pohled mi byli všichni kluci moc sympatičtí. Nebyl tam nikdo, o kom bych si řekla, že ho nechci. Robin na mě působil, že je hodně vysoký, a proto jsem ani neuvažovala, že bych s ním mohla tančit. Nenapadlo mě, že by mu mohli dát někoho tak malého, jako jsem já. Jsem velmi překvapená z Robina a jsem naprosto spokojená.

Ve StarDance již tančilo mnoho vašich hereckých kolegů. Bavila jste se s někým a dávali vám nějaké rady?
Všichni říkají, že to je náročné. Na tom se opravdu všichni shodují. Rady ani moc nedávají, jen vydržet a přežít.

Těšíte se na tréninky a StarDance?
Těším se, ale dnes jsem zjistila, že mám stále větší trému. To čekání na jméno, s kým budu tančit, bylo jak čekání na Ježíška.

Monika Bagárová a Robin Ondráček ve StarDance IX

Robine, koho jste chtěl za partnerku ve StarDance?
Měl jsem to podobně jako Marika. Všechny osobnosti mi přišly fajn. A popravdě, žádné preference jsem neměl.

V deváté řadě jste měl zpěvačku Moniku Bagárovou, teď máte herečku. Jaká pozitiva předpokládáte u herečky?
Tancování je napůl herecký výkon, určitě jejich umění lze využít při vyprávění nějakého příběhu tancem. To je určitě velké plus.

Jaké máte ambice v jedenáctém ročníku StarDance?
Přál bych si, abychom postoupili až do finále. Budeme na tom makat.

Tereza Černochová a Dominik Vodička

Tereza Černochová a Dominik Vodička

Terezo, když jste viděla sestavu tanečníků, přemýšlela jste, koho z nich vám produkce StarDance přiřadí?
Přála jsem si, aby to byl Dominik Vodička. Ale říkala jsem si, že Dominik Vodička to nemůže být, protože to je zbožné přání.

Proč jste si přála právě jeho?
V minulé řadě mě naprosto uhranul. Navíc ještě získal Thálii za výkon v Kytici, kterou skládal Ondra Brousek, což je můj kolega z kapely. Strašně jsem si to přála a jsem moc ráda, že to vyšlo.

Určitě jste s Matějem Ruppertem probírala účinkování ve StarDance. Dával vám nějaké rady?
Matěj mi jen řekl, že to mám daleko lepší, než to měl on, jelikož ženy jsou vedeny, zatímco muži se musí naučit vést. Navíc máme šaty a doplňky, díky kterým můžeme diváka zaujmout daleko více než muži svými kostýmy. A samozřejmě mi řekl také důležitou věc, které se budu držet: užít si to.

Jak se od té doby, co je vaše účast ve Star Dance známá, změnily vaše pocity?
Je to stále strach a těšení se zároveň: takový vstup do neznáma s pár šrouby a destičkou v noze. To to, myslím, dobře vystihuje. Já sama se těším na tu práci a makačku: fyzická dřina mi totiž dělá psychicky dobře.

Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička ve StarDance X

Dominiku, uvažoval jste na seznamovací tiskové konferenci, s kým byste mohl tvořit taneční pár?
Vzhledem k tomu, že to teď bylo poprvé, kdy jsme viděli osobnosti, které budou ve StarDance, tak jsem se snažil k nikomu neupínat, protože si myslím, že se to nemá. Věřím osudu. Vše má být tak, jak má. Terezka je přes hudbu, takže to bude dokonalé.

Už jste si tu trochu zatancovali. Jaké jsou první dojmy?
Je to zpěvačka, která na pódiu trsá pořád, takže myslím, že to půjde určitě. Dalo se vypozorovat, že tam nějaké zkušenosti s tancem jsou…

Jste vítězem jubilejního desátého ročníku, který jste vyhrál v roce 2019 s Veronikou Khek Kubařovou. Jaké ambice máte letos?
Jako minule: žádné. Užít si to a prožít krásný půlrok.

15. prosince 2019

Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál

Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál

Andreo, jakého partnera jste si představovala?
Teď už přeci nemůžu říct někoho jiného! Na seznamovací tiskové konferenci jsem si říkala, že jsem nejvyšší žena, takže jsem automaticky koukala na dva nejvyšší tanečníky. Michal mě upřímně nenapadl. Celou dobu jsem kalkulovala s jedním z těch nejvyšších tanečníků, takže jsem docela překvapená!

A jak jste spokojená?
Moc! Už mě naučil mambo, takže myslím, že to půjde rychle! Ne, dělám si legraci… myslím, že bude ještě koukat, co se mu to přihodilo. Hrozně se těším! On to ještě neví, ale mě hrozně baví trénovat, takže já, ač mi to třeba nepůjde, tak se strašně těším na ty tréninky.

Změnily se za tu dobu, co je vaše účast veřejně známá, nějak vaše pocity?
Už když jsem dostala možnost se soutěže účastnit, tak jsem případné účinkování ve StarDance konzultovala s Davidem Svobodou a Gábinou Soukalovou a oba dva mi řekli, že je to sice masakr, ale že to bude skvělé, seznámím se se spoustou lidí a bude tu skvělá parta. Takže jsem nepochybovala.

Michale, ve StarDance už jste popáté. Jak jste spokojený s partnerkou, kterou vám produkce vybrala?
Jsem nadšený! Přiznám se, že jsem neočekával, že bychom s Andreou mohli tančit spolu kvůli výšce. Ale když na tiskovou konferenci přišel tým potencionálních tanečních partnerek, tak bylo ve své podstatě jedno, s kým bude člověk tančit, protože všechny jsou sympatické.

Už jste tančil s tanečnicemi různých povolání. Tančil jste s Janou Doleželovou, Leonou Machálkovou, Miluší Bittnerovou a Veronikou Arichtevou. Jaká je přednost sportovců ve StarDance?
Pro mě je to, co se týče sportovkyň, premiéra. Tančil jsem s herečkami, se zpěvačkou, s misskou… Pro sportovce určitě představuje výhodu, že je zvyklý na intenzivní trénink. Spousta lidí absolutně netuší, do čeho se to vlastně upsali. Výsledná minuta a půl, kterou vidí diváci v televizi, samozřejmě vypadá jednoduše, ale ten proces, který tomu předchází, si nikdo nedokáže představit.

Máte za sebou pár sekund tance. Tušíte, jaká bude Andrea tanečnice?
Výborná! Tančili jsme mambo, což je tedy oficiálně nejjednodušší tanec, ale během těch několika sekund zjistíte, jak na tom ten druhý pohybově je, jak střídá hemisféry. A myslím, že tady to fungovalo velmi dobře.

16. května 2021

Zdeněk Godla a Tereza Prucková

Tereza Prucková a Zdeněk Godla

Zdeňku, představoval jste si, kdo by mohla být vaše partnerka?
Myslím, že mým představám přesně odpovídá charakteristika Terezy.

Jaké jsou první dojmy?
Jsou zatím skvělé, já jsem z toho setkání šťastný.

Už je to nějaká doba, co je vaše jméno spojené se soutěží StarDance. Změnily se za tu dobu nějak vaše pocity?
Ze začátku jsem měl velký strach. Chtěl jsem to vzdát. Pak jsme o tom ale hovořili s manželkou, a ta mě namotivovala. Řekla mi, že se musím překonat. Případně, i kdyby to nešlo, si alespoň budu moct říct, že jsem se snažil.

Terezo, vašimi partnery ve StarDance byli herec Jan Čenský, hokejista Martin Procházka a zpěvák Radek Banga. Tušíte, jaký bude Zdeněk Godla tanečník?
To uvidíme! Důležité je, že do toho chce jít naplno a že se těší. Myslím si, že to bude fajn, Zdeněk je moc milý.

Tušila jste, s kým byste mohla tancovat?
Musím říct, že jsem trochu překvapená. Asi bych si to zprvu netipovala. Pak už jsem nějak vytušila, o koho půjde. Zdeněk je rozhodně kus chlapa a budu ho muset rozhýbat! Asi úplně neví, do čeho jde, protože StarDance neviděl… o to větší je to výzva! Důležité je, že do toho chce jít naplno a že se těší. Myslím si, že to bude fajn, Zdeněk je moc milý.

Jan Cina a Adriana Mašková

Adriana Mašková a Jan Cina

Jane, přemýšlel jste, kdo by mohl být vaší taneční partnerkou? Jaká by podle vás měla být?
Zvažoval jsem vlastně všech pět možností. Charakterové rysy se podle mě ukážou až na parketu. Hlavně jsem myslel na to, aby partnerka byla chápavá, a ne příliš přísná. A aby měla smysl pro humor. Ten je podle mě opravdu důležitý. Stejně jako lehkost a schopnost si z toho dělat legraci. Zajímavé je, že hned po tiskové konferenci přišlo mnoho dotazů z okolí, jestli nebudu mít tanečního partnera, což mě nenapadlo, ale přijde mi to jako zajímavé téma. Třeba ještě něco vymyslíme.

Jaké jsou vaše první dojmy po seznámení s tanečnicí Adrianou Maškovou?
Je to jako první rande. Roztomile nervózní, ale zároveň hrozně hezké. Jsme jako takoví dva mladí svatebčané, kteří se teď vydávají na minimálně tříměsíční cestu životem.

Adriana Mašková a Miroslav Hanuš ve StarDance X

Před pár týdny bylo vaše jméno poprvé spojené se StarDance. Změnil se za tu dobu nějak váš pohled na tuto soutěž?
Po prvním setkání s taneční partnerkou je to celé daleko konkrétnější. Před tím pro mě StarDance neustále představovala vzdálenou budoucnost. Teď se naopak velmi zhmotnila. A pocity? Zatím se stále těším, ale zároveň se trochu bojím toho, jak to zvládnu. Jsou to vlastně hodně smíšené pocity. Uvidíme, ale teď s tréninky začne asi převládat strach.

Adriano, jste spokojená s výběrem tanečního partnera?
Nechtěla jsem si vybírat, s kým bych chtěla, nebo nechtěla být. Chtěla jsem toho člověka brát, ať už to bude kdokoliv. Jsem ale příjemně překvapená, že je to právě Honza, to jsem nečekala. Můj tatínek říkal, že by mi ho moc přál, takže ten bude určitě moc rád. Moc se těším, myslím, že to bude super.

18. května 2021

Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík

Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík

Martino, uvažovala jste nad tím, kdo by potenciálně mohl být vaším tanečním partnerem? Měla jste nějakou preferenci, co se jeho vlastností týče?
Toužila jsem po tanečníkovi, který nebude mít dva metry do výšky, protože moje tělesná konstituce by mi neumožnila vidět mu do očí. Chtěla jsem tedy někoho, kdo ke mně bude pasovat rozměrově. A jinak… to víte, že jsem se dívala, ale já tomu houbelec rozumím, takže jsem si nedokázala přát nikoho konkrétního.

Jste spokojená? Jaké jsou první dojmy?
No skvělé! Jsem nadšená, Marek Dědík nosí biblické jméno, tak mi to přišlo docela stylové a z těch prvních několika minut můžu říct, že je to sympaťák. Zároveň jsem vnímala jeho ohleduplnost, to mi bylo sympatické.

Jak se od oznámení vaší účasti ve StarDance proměnily vaše pocity?
V době první tiskovky byla zima, přišlo mi, že je to strašně daleko… a dneska, když jsme začali natáčet medailonek o seznámení, tak jsem si uvědomila, že už je to tady, za chvilku začneme trénovat a už ani se nestihnu pořádně rozcvičit, takže to spíš beru jako dobrodružství, které přijde brzo a já jsem na něj nachystaná spíš mentálně než fyzicky.

Jste první farářka, která je v české StarDance. Bavila jste se s někým, kdo soutěž již absolvoval?
Bojím se ptát, protože si spíš říkám, že by mě to vyděsilo. Nepochybuji o tom, že to bude dřina a že to bude těžké. Budu kňučet a neděle v kostele budou s noční premiérou tanců. Ale já jsem člověk, který když se pro něco rozhodne, tak tomu pak dá všechno, takže nečekám, že bych příliš naříkala, spíš se tomu budu snažit dát, co budu moct.

Marku, v předešlých řadách soutěže jste měl za partnerku Veroniku Žilkovou, s Pavlou Tomicovou a Jitkou Schneiderovou jste se pak protancoval do finále. Jste nyní spokojený s výběrem partnerky?
Jsem velmi mile překvapen z paní farářky… to jsem zkrátka nečekal. Ona má takové svoje osobní kouzlo, a když se s ní člověk pozná, tak to teprve ucítí. Myslím, že se s ní bude opravdu dobře tancovat. Je lehká jako pírko, úplně lehoučká.

Simona Babčáková a Martin Prágr

Martin Prágr a Simona Babčáková

Simono, měla jste nějaké preference na výběr tanečního partnera?
Chtěla jsem, aby byl vyšší než já, což je splněno. A chtěla jsem, aby měl smysl pro humor. Což je dané tím, že je Ostravák, takže ten vydrží veškerý můj humor, i ten nejčernější.

Jste tedy spokojená?
To se teprve ukáže až začneme tančit, ale zatím ano, protože má dlouhé řasy.

Jak se těšíte na tréninky a na říjen, kdy StarDance začne?
Mám ambivalentní pocity. Na jednu stranu mám respekt z toho, jak to bude fyzicky náročné, protože každý, s kým se potkám, tak jako první mi řekne: Ty vogo, to bude fyzicky hustý. A na druhou stranu, já se prostě fakt těším, že si zatančím.

Martin Prágr a Gabriela Soukalová ve StarDance X

Bavila jste se s Veronikou Khek Kubařovou o StarDance?
Ano, Verunka mi nabídla podporu a domluvili jsme se, že ji můžu kdykoli s čímkoli zavolat. Takové to naše holčičí sdíleníčko.

Martine, vy jste spokojený s přidělenou partnerkou?
Simona byla mou favoritkou. Uchvátila mě svou pozitivní energií a smyslem pro humor. Byla první, které jsem si všiml. Měla jinou barvu vlasů než ostatní a tím mi připomněla mou taneční partnerku z předcházející řady StarDance. Taky jsem si říkal, že kdyby se nám na tréninku nedařilo, tak by alespoň byla zábava a sranda.

20. dubna 2021

Kdo podle vás vyhraje další řadu StarDance?

celkem hlasů: 20407
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 sobota 23. října 2021. Anketa je uzavřena.