Pořad SOCKY nás provázel celým rokem 2018 | foto: iDNES.cz

VIDEA ROKU: Nazdar SOCANI! Co vydrží nafukovací panny a politici?

  • 1
Satirický pořad vycházející z dění na sociálních sítích příštím rokem končí. Moderátor Dominik Vršanský v něm každý pátek glosoval svět celebrit, absurdit a politiky. Které díly se vám nejvíce líbily?

Pořad byl opravdu světový. Stejně jako Miloš Zeman nebo Silvio Berlusconi se i moderátor iDNES.tv stal terčem polonahé protiputinovské aktivistky. Nijak ho to nerozhodilo...

16. března 2018

Hlavním hrdinou jednoho z dílů byl i děčínský sociálnědemokratický boxer Jaroslav Foldyna, který se na setkání s přáteli z Ruska ukázal jako drsný chlap s něžnými sklony.

11. května 2018

Přijmout, nebo nepřijmout sirotky? Tato otázka ještě před nedávnem vyvolávala vášnivé debaty ve společnosti. A tak se moderátor pořadu jednoho syrského chlapce ujal, aby dokázal, jaké by to pro nás mělo výhody.

21. září 2018

Štáb se podíval, jak přední čeští zpěváci natáčejí společnou píseň k výročí 17. listopadu. Její rýmy však nebyly nic proti tomu, když se do pop music pustila i pornohvězda Lady Dee. 

26. října 2018

Po otevření nevěstince se silikonovými prostitutkami Dominik Vršanský otestoval jejich levnější nafukovací verzi. Moderátor samozřejmě nevynechal ani Andrejka, který Trumpovi představil stydlivou Moniku, nevěděl si rady s nákupním košíkem a řešil rodinnou detektivku.

16. listopadu 2018