Sestřenice Jennifer Lopezové Catherine

Sestřenice Jennifer Lopezové Catherine | foto: Profimedia.cz

Svůdná sestřenice Lopezové je herečka, ráda by si vzala Inda

  • 7
Krásu, zpěv a talent mají v rodině. Sestřenice Jennifer Lopezové Catherine je také herečka a zpěvačka. Na rozdíl od své slavné příbuzné se ale místo Hollywoodu realizuje v Bollywoodu. Catherine, která v Bombaji propaguje svůj nový film, prý uvažuje nad svatbou a ráda by se provdala za Inda.

Caterine Lopezová hraje ve filmu Bhindi Baazaar Inc sestru lékaře, která se s ním chce usmířit. Od otcovy vraždy totiž spolu nemluví a bratr navíc začal brát drogy, aby se vyrovnal s jeho smrtí. Jak to v bollywoodských filmech bývá, dá se předpokládat, že všechno nakonec dobře skončí.

Catherinina slavnější sestřenka Jennifer Lopezová

Sestřenice slavnější herečky by ráda v Bollywoodu točila i dále. "Využila jsem příležitost pracovat v Bombaji, což je takový New York Indie. Už se těším na nějakou hlavní roli," řekla.

Lopezová okouzlila tvůrce filmu, když pracovala jako  modelka v USA. "Producentům se líbilo, že vypadám indicky, a tak se mě rozhodli oslovit," prozradila.  

Podle indiatimes.com to herečka s kariérou v Indii myslí vážně a dokonce má v plánu i svatbu.  "Chtěla bych si vzít milého Inda," prohlásila.