Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec | foto:  Jan Zátorský, MAFRA

Lucie Šafářová se na Instagramu pochlubila těhotenským bříškem

  • 91
Lucie Šafářová (32) se na sociálních sítích pochlubila aktuální fotografií s těhotenským bříškem. Se svým partnerem Tomášem Plekancem (36), který si nedávno po tahanicích přivezl z Kanady domů oba syny, čeká bývalá tenistka prvního společného potomka. Vánoce by již měli oslavit ve třech.

„Odpolední siesta s Rockym“, napsala Lucie Šafářová ve středu k fotografii na svém instagramovém profilu, na které sedí bývalá tenistka na sedačce po boku svého pejska.

Sledující Šafářové začali okamžitě komentovat její nyní již výrazné těhotenské bříško a zahrnuli ji gratulacemi. Objevily se však i negativní komentáře, ve kterých Šafářové mnozí stále vyčítají rozpad manželství hokejisty Tomáše Plekance a zpěvačky Lucie Vondráčkové.

O těhotenství tenistky se spekulovalo už v polovině června, nastávající rodiče však radostnou novinu potvrdili až v červenci. „Rozhodli jsme se až ve chvíli, kdy jsem věděl, že se moji dva synové vrátí z Kanady do Česka. Adamovi jsou čtyři, Matyášovi sedm a jsem rád, že budou nám i novému sourozenci blízko. Lucku mají rádi a těším se na dny, které budeme trávit všichni spolu,“ řekl Tomáš Plekanec v červenci ve velkém rozhovoru pro Magazín DNES.

„Když jsem si udělala těhotenský test a vyšel pozitivní, padly na mě všechny možné emoce. Nejdřív radost. Pak i trochu obavy, protože vím, že nejsme v úplně ideální situaci. Ale od začátku jsem především šťastná a těším se. Špatně mi bylo naštěstí jen chvíli. Byla jsem unavená, necítila jsem se dobře, ale z toho všeho mi paradoxně pomáhal právě sport,“ dodala Lucie Šafářová.

Afternoon siesta with #rocky! ☺️

6. srpna 2019 v 17:04, příspěvek archivován: 8. srpna 2019 v 10:18

Miminko budou rodiče vychovávat v Brně. Hokejista přijal k nelibosti mnoha fanoušků angažmá na nadcházející sezonu u Komety Brno a stále řeší rozvod s Lucií Vondráčkovou, se kterou vychovává dva syny.

Trochu jsme zmokli,ale stejně krasný koncert @edsheerandouble v #hannover! S maminkama na výletě!
We did get a little wet but still amazing concert of edsheeran in Hannover with our moms!
#krasnyvýlet #edsheeran #uzasny #jeprostedobrej @tomasplekanecofficial @jana.safarova

4. srpna 2019 v 11:47, příspěvek archivován: 8. srpna 2019 v 10:18

Šafářová se před několika dny pochlubila na Instagramu také fotografií, na které je její matka společně s maminkou Tomáše Plekance. „Trochu jsme zmokli, ale stejně to byl krásný koncert. S maminkami na výletě,“ napsala Šafářová k fotografii z vystoupení Eda Sheerana v německém Hannoveru.

4. května 2019