Richard Gere a Alejandra Silva (Madrid, 11. prosince 2017)

Richard Gere a Alejandra Silva (Madrid, 11. prosince 2017) | foto: Profimedia.cz

Richard Gere se potřetí oženil. Vzal si o 33 let mladší přítelkyni

  • 3
Americký herec Richard Gere (68) a španělská publicistka a aktivistka Alejandra Silva (35) se vzali. Svatba proběhla už začátkem dubna. Manželé ještě chystají v květnu v New Yorku pro rodinu a přátele oslavu. O svatbě informoval španělský magazín Hola!

Richard Gere a Alejandra Silva spolu začali chodit v roce 2014. Na veřejnosti se jako pár poprvé ukázali o rok později. Oba milují cestování a humanitární práci.

„Našel jsem ten klidný a šťastný život, který jsem vždy hledal,“ prohlásil herec v jednom rozhovoru.

„Byla jsem trochu ztracená. Když jsem ho poznala, dostal můj život smysl. Byl to pocit, že mi někdo rozumí a ukázal mi pravou cestu,“ řekla o vztahu s hollywoodskou hvězdou dcera bývalého viceprezidenta Realu Madrid.

Pro herce je to už třetí svatba. V roce 1991 se oženil s topmodelkou Cindy Crawfordovou (52) a rozvedli se o čtyři roky později. Bývalou bondgirl Carey Lowellovou (57) si vzal v roce 2002. Mají spolu syna Homera (18). Rozvedli v roce 2016.

Alejandra Silva byla jednou vdaná. Syna amerického těžařského magnáta  Govinda Friedlanda si vzala v roce 2012 a rozvedli se o tři roky později. Mají spolu syna Alberta (5).

23. června 2015