Kateřina Průšová

Kateřina Průšová | foto: Marek NavrátiliDNES.cz

Průšová má doma piraně. Odmítá je krmit

  • 1
Kateřina Průšová musí hodně milovat svého partnera Vladimíra Konvalinku. Nejen že si ho v červnu vezme za manžela, ale dovolila mu pořídit si obří akvárium se třiceti piraněmi. Krmit je ale odmítá.

"Mám z nich panickou hrůzu. Vláďa je zatím krmí larvama, ale už koupil i malou bílou myšku, proti čemuž já rozhodně protestuju. Těmahle živýma zvířatama je krmit nebude. Myšce jsem obstarala malé akvárko a zachránila ji," líčí Průšová, která na otevření nového luxusního obchodu s nábytkem dorazila bez přítele. Měl prý pracovní povinnosti.

Do bytu, přes jehož práh ji brzy její nastávající přenese coby paní Konvalinkovou, si z Flossy design odnesla krásnou vázu. Při nákupu sice potvrdila datum sňatku 21. června, zpochybnila ale jeho místo. "Místo jsme změnili, našli jsme jedno, kde se bude odehrávat obřad, hostina i mejdan," naznačila Průšová.

Vázu si vybrala i Eva Aichmajerová, i když by daleko víc potřebovala sedací soupravu do svého nově zrekonstruovaného půdního prostoru. "Mají tady ale samé velké a po schodech bych tam žádnou nedostala," postěžovala si.

Na luxusní kožené sedačce se s chutí rozvalila i moderátorka slavnostního podvečera Kateřina Kristelová. Byla dokonce tak rozverná, že k sobě stáhla i herce Miroslava Hraběte a vykřikovala, že s ním čeká dítě. Herec, který hraje v Ordinaci v růžové zahradě nebo v nové pohádce režiséra Zdeňka Trošky Nejkrásnější hádanka, se zhrozil, co že to o něm roznáší za lži. Na podobné vtípky totiž sympatický herec zatím nepolíbený bulvárem není zvyklý.

Nový obchod s nábytkem si přišli prohlédnout také Zdeněk Podhůrský se svou mladou přítelkyní Ilonou, Lucie Váchová nebo Jana Doleželová s přítelem Richardem.