Diskuze

Pergnerová se chtěla potrestat!

Do těžkého psychického stavu se v pondělí 21. ledna propadla někdejší populární televizní moderátorka Tereza Pergnerová. Ve večerních hodinách se předávkovala drogami a její život byl bezprostředně ohrožen. Psychiatr Jan Cimický tvrdí, že idolu českých teenagerů zachránila život její přítelkyně. "Jednoznačně tvrdím, že Terezce zachránila život její kamarádka, která naštěstí byla v kritických okamžicích s ní."
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jiri fridrich

6. 2. 2002 22:14
sance
ja uz terezce zadnou sanci nedavam
0 0
možnosti

filip

1. 2. 2002 9:45
pro katku
...ano i feťáci jsou lidi, bohužel bez vlastní vůle a žijí vlastnoručně zpackaným životem. Každý svého štěstí strůjcem ...
 
0 0
možnosti

Katka

26. 1. 2002 11:44
Pergnerová
I feťáci jsou lidi...
0 0
možnosti

filip

24. 1. 2002 16:31
tereza
Tereza je podle mne nezodpovědný fracek. Za svůj vlastnoručně zpackaný život si ale může sama. Každý z nás má ve všech životních situacích možnost volby. Ona rovněž - vzít si drogu nebo ne. To, pro jakou možnost se rozhodla, jen dokazuje, že Tereza je nesamostatný jedinec a slaboch bez vlastní vůle. Bohužel mám z tohoto velmi špatný pocit, že to nedopadne dobře. Je to jen otázka času. Je smutné, že naše společnost se těmito lidmi zabývá jako "nemocnými", kteří jsou "nemocní" ze svého rozhodnutí a na úkor ostatních.
0 0
možnosti

Soňa

23. 1. 2002 17:37
pro Moniku
Nezastavala jsem se ji a je samozrejme dany, ze spolecnost pomaha temhle lidem z penez danovych poplatniku. Nepochopila jsi, co jsem chtela vyjadrit, a proto nema smysl to dale rozvadet. A tva souvislost mezi "ubohou fetackou" a "nezaslouzi slitovani" je zarazejici, protoze ubohost je jedna z veci, ktera si slitovani zaslouzi. Sahnout si na dno neni jednoduche, ale mnohem tezsi je se z toho dna vyskrabat zpatky nahoru.
0 0
možnosti

Monika G.

23. 1. 2002 16:19
PRO SOŇU
Soňo, a co o ni vis ty, ze se ji tak zastavas???????? Je to uboha fetacka, ktera nezaslouzi slitovani. Sanci mela dost. odkud beres jistotu, ze poplatky na fetaky nejdou z nasich kapes?
0 0
možnosti

Soňa

23. 1. 2002 17:23
Re: PRO SOŇU
Ja se ji nezastavam, jenom se mi proste nelibi to odsuzovani. To je hrozne jednoduchy, mnohem slozitejsi je se vcitit do pocitu lidi. Je uplne jedno jestli jde o nejakou Pergnerovou, ktera je pro bulvar mnohem zajimavejsi nez nejaka neznama osoba z predmesti. Takze to pak vypada, ze se pise o ni, ale neni tomu tak. Je to pribeh tisicu dalsich lidi, kteri bud svou vinou nebo vinou okolnosti spadli na dno. Jsou tam a nemuze byt pro ne jednoduchy se vyskrabat nahoru. Ale neni preci normalni je odsuzovat za to, ze nemaji dost sil na to, aby to zvladli. Ti lide jednoznacne potrebuji pomoc druhych, at blizkych ci profesionalu a spolecnosti. my jsme soucasti spolecnosti, ktera jim pomaha, ikdyz minimalne v porovnani se svetem, proto cast nasich dani putuje tam, kam se nam treba nelibi. Nikdo z nas nezije sam na pustem ostrove, ac se obcas tak nekteri lide snazi chovat.
0 0
možnosti

Platt

23. 1. 2002 16:14
Taky zpráva
Páni novináři, to není o čem psát? Chápu, je to "taky" zpráva. Ale!!! Tahle feťačka je skutečně nezajímavá. To, že byla několikrát neúspěšně léčena, ji snad neopravňuje k tomu, aby se o ní stále polemizovalo. Mimochodem jsou i zajímavější feťáci. Ale když již o ní píšete, připomeňte také to, jak se k drogám dostala, proč začala fetovat a kdo jí do tohoto stavu dostal. Člověk může udělat chybu, ale potom si ji musí přiznat. Vchopit se a jít dál. Ne se v takovém zpraseném životě rochnit.
0 0
možnosti

dífka

23. 1. 2002 13:56
Pergenerka.
Pan dr. Cimicky je opravdu zábavný.Tak hezky to vysvětluje.Zdalipak se taky tak srdceryvně vykládá o nějaké ženě, která má psychické problémy, protože přišla o manžela nebo dítě a přesto nefetuje.Je už trapný s těmi svými kecy o feťácké trosce, která si za to může sama.
0 0
možnosti

Soňa

23. 1. 2002 11:51
???
No nazdar, tady je to vylozene spolek spravedlivych. Uz to je drzost, ze si dovolujete nekoho soudit. Ohanite se tu tim, ze vite jak zila a jak se mela a otazka jejich hmotnych statku vam taky neni cizi, jak se zda. Zajimalo by mne, odkud cerpate dane informace...ctete bulvarni casaky? Z toho prameni vase pocity, ze ji znate? Je to ubohe, jste ubozi ve svych soudech. Absolutne neobjektivni nazory s absenci lidskosti. Tezko vam ji nekdo nalije zpatky do zil, ale naucit se nahlizet na veci nejen z jednoho uhlu, to byste mohli zvladnout. Faktem je, ze prizemnost z kapsy danoveho poplatnika nic neodcerpava a taky matkam "nekazi" dcerky. Vsem temhle prizemnim stvacum bych prala, aby jednou zustali bezmocne lezet na ulici a ostatni je prekracovali...nic vic, nic min.
0 0
možnosti

hunter

23. 1. 2002 13:06
Re: ???
Tak hele Soniště tím že si Tereza zase udělala dobře a zabírá jedno místo v nemocnici určitě si je neplatí z vlastní kapsy. Je mi uplně jedno co nějaký feťák dělá, ale vždycky má volbu -píchnout si a nebo ne. Nechť nesou důsledky svých rozhodnutí.
0 0
možnosti

Havran

23. 1. 2002 11:49
pro p.Cimického
Kolik její léčba, která je stejně k ničemu, už stála? To není křehká Terezka, ale feťácká zdechlina!
0 0
možnosti