Pavel Nový (3. června 2022)

Pavel Nový (3. června 2022) | foto: Herminapress

Nevěřte bulváru, vzkázal herec Pavel Nový údajně bojující s rakovinou

  • 3
Pavel Nový (73) bojuje podle bulvárního časopisu Sedmička s rakovinou. Od lékařů si měl vyslechnout diagnózu a již také údajně podstoupil zákrok. Na dotaz iDNES.cz však herec zareagoval zprávou, že je úměrně svému věku zdráv.

„Nevěřte bulváru! Jsem zdráv, úměrně věku. Zdraví Pavel Nový,“ reagoval herec na dotaz iDNES.cz ohledně svého současného zdravotního stavu.

Bulvární časopis Sedmička informoval s citací herce o tom, že Pavel Nový bojuje s rakovinou. „Dnes jsem se dozvěděl, že je to rakovina. Tak mi držte palce. Mám se kvůli tomu pos*at? Medicína dělá mílové kroky vpřed, tak na ně spoléhám. Spoléhám na to, že se to třeba dovnitř do hlavy ani nedostane,“ měl se Nový vyjádřit v rozhovoru.

„Seškrábali mi to z kosti a flákli mi tam kus kůže z krku a doufám, že to budu mít tím pádem z krku. Je to trochu napínavé. Uvidíme, kam se to vyvine, ale už jsem byl mrtvej a vím, že to trvá jen vteřinu,“ řekl prý herec s odkazem na zážitek z minulosti.

V roce 2007 se na dovolené na Kypru nakazil západonilskou horečkou a během následné operace náhle ochrnul a prognóza byla nejistá. Hrozilo, že už se nikdy nepostaví na nohy. Následný téměř půlroční pobyt v léčebném rehabilitačním centru v Kladrubech přinesl své ovoce a herec díky pevné vůli a pravidelnému cvičení nemoc překonal.

Populární český herec Pavel Nový se narodil v Plzni. Je ženatý a má dvě dcery, Terezu a Kateřinu. Je známým otužilcem a nosí celoročně kraťasy.