Nicole Kidmanová je zase blondýna

Nicole Kidmanová je zase blondýna | foto: Daily MailProfimedia.cz

Nicole Kidmanová: ze sexy zrzky je blonďatá Barbie

  • 6
Čtyřiačtyřicetiletá herečka Nicole Kidmanová je skutečný chameleon. Australance vůbec nevadí kvůli filmové roli úplně změnit image. Při natáčení snímku The Paperboy se tentokrát zrzka proměnila v peroxidovou blondýnu.

Blond vlasy, výrazné líčení a zelená uniforma servírky. Tak vypadá Nicole Kidmanová při natáčení nového filmu v New Orleans. Film je o reportérovi a jeho bratrovi, kteří se snaží zachránit muže odsouzeného na smrt. Hrají v něm také Matthew McConaughey a Zac Efron. V kinech by se měl objevit příští rok.

Peroxidová Kidmanová je sice k nepoznání, ale se změnou barvy vlasů nemá žádný problém a blondýnou, i když ne tak výraznou, byla už několikrát. Třeba při natáčení filmu Austrálie v roce 2008, nebo na své svatbě s country hudebníkem Keithem Urbanem před pěti lety.

Novomanželé Nicol Kidmanová a Keith Urban

Z filmu Austrálie - Nicole Kidmanová

Nicole Kidmanová a Keith Urban

A právě její manžel má patrně jiné starosti než barvu vlasů své ženy. Čelí totiž obvinění, že minulý týden poničil auto fotografovi GossipCop.com, který se pokoušel pár vyfotit, jak odchází z restaurace v Nashvillu. Zpěvák údajně kopl do dveří auta. Policisté však žádné poškození nenašli. "Incident je klasifikován jako zastrašování," řekl mluvčí policie.

Nicole Kidmanová s dcerami

Herečka Nicole Kidmanová má s Keithem Urbanem dvě děti. Dvouletou Sunday Rose a sedmiměsíční Faith, kterou jim porodila náhradní matka. Má také dvě adoptované děti z manželství s Tomem Cruisem.