Nicole Kidmanová s dcerami (2011)

Nicole Kidmanová s dcerami (2011) | foto: Profimedia.cz

Nicole Kidmanová by chtěla třetí dítě, manžel prý nesouhlasí

  • 9
Slavná australská herečka Nicole Kidmanová, které její druhou dceru porodila náhradní matka, uvedla v rozhovoru pro magazín Kölner Stadt-Anzeiger, že by si přála další dítě. Domnívá se ovšem, že by s tím její manžel nesouhlasil.

"Ráda bych měla více dětí. Ale myslím, že kdybych se zeptala Keitha, tak by řekl ne," svěřila se v rozhovoru pro sobotní vydání magazínu čtyřiačtyřicetiletá herečka.
Australanka je vdaná za country zpěváka Keitha Urbana. Před dvěma lety porodila dceru Sunday Rose. Druhou dcerku Faith Margaret jim porodila v prosinci 2010 náhradní matka.

Kidmanová, která měla s otěhotněním vždy problémy, uvedla, že jí početí první dcery připadalo jako boží zázrak. Připisuje ho plavání v malém australském městečku Kununurra v době natáčení velkofilmu Austrálie. Kromě ní v té době otěhotnělo šest dalších žen poté, co si tu zašly zaplavat.

Nicole Kidmanová s manželem Keithem Urbanem - Grammy za rok 2010

"Jsem silně katolicky založená a odtud vychází má víra, že něco takového spočívá v rukou božích a že bych byla těhotná, kdyby to on chtěl," dodala Kidmanová.

S neplodností bojovala dlouho. Nakonec se s tím smířila a i třetí dítě by jí pravděpodobně musela odnosit náhradní matka. Další možností je adopce. Manžel Kidmanové ale nechce zatím o dalších dětech ani slyšet.

,