Nevěsta porodila při svatební hostině

Jen několik hodin poté, co dvaadvacetiletá Annemarie Mitchellová řekla v Newbury "ano" svému milovanému, stala se - ještě v době svatební hostiny - matkou. Novopečená manželka pocítila první kontrakce, když začala krájet svatební dort. "Myslím, že se dítě dere na svět," vykřikla podle listu Sun Annemarie a pohlédla na manžela. Viděla, jak rychle ztrácí barvu v tváři.

Později vysvětlila, že cítila určité závratě už při obřadu, ale přičítala to nervům. Dítě se mělo narodit podle lékařů až za tři týdny.

Příbuzní odvedli rodící ženu do horního patra domu a zavolali porodní asistentku. Novomanžel Jeff trval na tom, aby se svatební hosté nerozcházeli a pokračovali v hostině.

Když o několik hodin později tři a půlkilový David křikem ohlásil svůj příchod na svět, vítali ho v přízemí svatebčané rozjařenými výkřiky a přípitky.

"Byla to svatba, na kterou s Jeffem nikdy nezapomeneme. Chtěli jsme se vzít ještě před narozením dítěte, ale nečekala jsem, že to bude mít takový spád," řekla šťastná matka.

"Annemarie chtěla rodit doma, a to se také stalo, i když v cizím domě. Oženit a stát se otcem ve stejný den je fantastické," pochvaluje si Jeff.


Témata: Poradna: Barvy