Herečka Megan Foxová na hollywoodské premiéře filmu Transformers (27. června 2007) | foto: Profimedia.cz

Nejvíc sexy ženou je herečka Foxová, Spearsová je poslední

  • 24
Herečka Megan Foxová je nejvíc sexy ženou světa. Rozhodli o tom čtenáři pánského magazínu FHM Online. Jedenadvacetiletá hvězda filmu Transformers tak přebrala titul herečce Jessice Albě, která skončila třetí.

Druhé místo patří americké herečce a bývalé modelce Jessice Bielové. Kanaďanka Elisha Cuthbertová se díky roli ve filmu Captivity ocitla na čtvrté pozici. První pětici nejkrásnějších žen světa pak uzavírá třiadvacetiletá herečka Scarlett Johanssonová.


"Megan Foxová si zasloužila tento titul. Je to mladá a sexy vycházející hvězda, která svým sex-appealem změnila podobu výsledkové listiny," komentoval výsledky vydavatel FHM Online JR Futrell. Megan Foxová se v tomto žebříčku objevila už jednou, a to před dvěma lety, tehdy ale byla až 68., o rok později poskočila nahoru o tři příčky. Velký obdiv fanoušků jí tak přinesla až hlavní role ve zmíněném snímku Transformers.

Victoria Beckhamová, která se minulý rok přestěhovala se svým manželem Davidem Beckhamem do Los Angeles, debutovala na 99. místě. Překvapivě poslední je Britney Spearsová.
 
Do hlasování magazínu FHM Online, které proběhlo už počtrnácté, se zapojilo 9 milionů lidí.

Líbí se Megan Foxová i vám?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 čtvrtek 8. května 2008. Anketa je uzavřena.

ano
ano 1161
ne
ne 397