Doktor, Marty, matka i Biff. Hvězdy Návratu do budoucnosti se opět sešly

  • 2
Herečka Lea Thompsonová (61) se na sociálních sítích pochlubila fotkou, kterou potěšila fanoušky filmu Návrat do budoucnosti. Pózuje na ní se svými kolegy Christopherem Lloydem (84), Michaelem J. Foxem (61) a Thomasem F. Wilsonem (63).

„Páni, opravdu jsem si dnes užila nejlepší den s mojí rodinou z Návratu do budoucnosti,“ napsala herečka Lea Thompsonová ke společnému snímku na Instagramu.

Herci se sešli na akci pro fanoušky sci-fi, komiksů, hororů, anime a her Fan Expo Portland convention v Oregonu. „Ok, takže tohle se stalo. 2023,“ napsal ke stejné fotce Thomas F. Wilson, který si z kolegyně v instastories dělal legraci.

Wow honestly had the best time today with my #bttf family @realmikejfox @tomwilsonusa @mrchristopherlloyd and @jonathansfrakes @gates_mcfadden @jonathansfrakes @brentjspiner @startrekonpplus Bros. @fanexpoportland so many fun fan moments too and a llama

19. února 2023 v 5:01, příspěvek archivován: 20. února 2023 v 13:44

Film Návrat do budoucnosti měl premiéru v roce 1985. Michael J. Fox hrál mladíka Martyho McFlye, který se díky vynálezu doktora Emmetta Browna přesune o 30 let zpátky do minulosti do roku 1955.

Potkává se se svými rodiči, kteří ještě spolu nejsou. Matku Lorraine Bainesovou hrála Lea Thompsonová, otce George McFlye Crispin Glover a záporáka Biffa Tannena Thomas F. Wilson. Film Roberta Zemeckise se později dočkal ještě dvou pokračování.