Monika Absolonová na premiéře Angeliky se svou rodinou

Monika Absolonová na premiéře Angeliky se svou rodinou | foto: Petr Pilař

Monika Absolonová je samá modřina

  • 2
Zpěvačka Monika Absolonová při náročných vystoupeních či premiérách sází na podporu své rodiny. Při premiéře nového muzikálu Michala Davida Angelika, v němž ztvárňuje titulní roli, neudělala výjimku.

Přítomni byli rodiče, bratr i babička s dědečkem. S těmi všemi také zpěvačka s velkou radostí pózovala před objektivy fotografů.

Koho však ukázat nechtěla, byl její přítel Tomáš, realitní makléř. Monika je s ním už půl druhého roku. Nyní spolu obývají první patro vily rodičů zpěvačky.

Zpěvačka se za žádnou cenu nechce s Tomášem objevovat na veřejnosti. Na večírcích ji vždy doprovází někdo z přátel, protože má prý velmi špatné zkušenosti s novináři.

Tentokrát udělala jen malou výjimku. Chtěla se pochlubit svým mimořádným výkonem, a tak přítele pozvala na premiéru. Už proto, že Monika považuje Angeliku za vyvrcholení celé své dosavadní kariéry.

Role je náročná i po fyzické stránce. Během hry se Monika jedenáctkrát převléká a absolvuje přes čtyřicet výstupů. "Po představení se cítím jako po návratu z vojenského cvičení. Jsem samá modřina a zralá do postele" svěřila se.

Přes to vše zpěvačka tvrdí, že jak v práci, tak ve svém soukromí je v současné době velmi šťastná, a tentokrát nedopustí, aby její vztah byl propírán na stránkách novin.