Monica Bellucci na titulní stránce italského Vanity Fair (květen 2012)

Monica Bellucci na titulní stránce italského Vanity Fair (květen 2012) | foto: vanityfair.it

Radši vrásky než plastiky, říká Monica Bellucci

  • 47
Sedmačtyřicetiletá Monica Bellucci nemá k plastickým operacím příliš pozitivní vztah. Přestože herečka v minulosti nevyloučila, že by si později možná nechala něco vylepšit, teď by si prý radši zvolila vrásky.

Italská herečka vůbec nevypadá na to, že se jí blíží padesátka. Pořád se objevuje v nejrůznějších reklamách a na titulních stránkách módních magazínů. V květnovém vydání italské verze Vanity Fair vystavila na odiv svoj ženskou postavu.

Některé z fotografií jsou jen minimálně upraveny, a tak jsou na nich vidět třeba vrásky kolem očí. Bellucci si však z toho těžkou hlavu nedělá, na krásu má svůj recept a plastiky neschvaluje.

"Jedině možná léčba vitaminy. Nelíbí se mi představa, že se někdo dotýká mého obličeje a upřímně řečeno, myslím, že je to pro herečku velmi nebezpečné," řekla Italka v rozhovoru pro magazín.

Herečka velmi otevřeně promluvila i o tom, jak s přibývajícím věkem klesá touha svádět a o období před menopauzou. 

"Jsem psychicky připravena a nebojím se. Jako obrovský zastánce homeopatie myslím, že by se mělo především využít alternativy, které jsou k dispozici. Pak uvidím, jestli dojde třeba na tradiční hormonální terapii," dodala Bellucci, která svou krásou častokrát zastíní i mladší modelky (více zde).