Pravý Czech Made Man a missky Hana Věrná a Veronika Machová

Pravý Czech Made Man a missky Hana Věrná a Veronika Machová | foto: Jakub Ludvík

Missky Věrná a Machová osahávaly filmového hrdinu, ten už odkryl tvář

  • 9
Hrdina nového českého filmu Czech Made Man, podle jehož života vznikla černá komedie, přišel na premiéru osobně. Odhalil tak svoji tvář Čechům, kteří se o jeho životě dozví téměř všechno. Propagační fotografie nafotily missky Hana Věrná a Veronika Machová.

"Velká část je napsána na základě mého života, mám toho poměrně hodně za sebou. Pozitivního i negativního. Scénář jsme samozřejmě zpracovávali s odborníky, aby to bylo pro diváky atraktivní ," uvedl člověk, který svoje jméno nechtěl uvést, ale ochotně se pro iDNES.cz vyfotografoval.

Tajemný Czech Made Man

Nedávno vznikly k filmu i propagační fotografie v ateliéru Jakuba Ludvíka, na kterých se originální Czech Made Man ukázal pouze zezadu. Na kampaň si produkční agentura vybrala blondýnky a missky Veroniku Machovou a Hanu Věrnou, které se odhalily jen ve spodním prádle. Zapózovaly jak s tvůrcem filmu, tak s hercem Milanem Šteindlerem, který se v jedné filmové roli také představil.

Pravý Czech Made Man a missky Hana Věrná a Veronika Machová

Milan Šteindler a missky Hana Věrná a Veronika Machová

Mezi prvními byla na premiéře i modelka a moderátorka Radka Kocurová, která většinu svého času tráví v Londýně u svého přítele Tomáše Rosického. "Bydlíme na kraji Londýna a cítím se tam moc fajn. Do Prahy lítám za prací pravidelně a jsem ráda, že jsem mohla svůj soukromý život i pracovní povinnosti skloubit dohromady. V Praze se věnuji práci, v Londýně naopak studiu a péči o domácnost," uvedla rosnička a nesměle kývla na otázku, zdali se s partnerem bavili už i o svatbě.

Jitka Válková a Miroslav Cipra

Kateřina Průšová s partnerem

Premiéru filmu si nenechalo ujít mnoho známých tváří a do kina se vypravila i těhotná Agáta Hanychová, které poměrně rychle narostlo velké bříško. Kromě Jitky Válkové s partnerem přišla i Aneta Vignerová s Davidem Krausem, Hana Věrná se svým přítelem, stříbrný Mr. World Josef Karas či modelka Kateřina Průšová.

, pro iDNES.cz