Michal Červín a Barbara Kautmanová | foto: archiv TV NOVA

Milionáře Červína ulovila Barbara

  • 53
Milionář z pořadu Vem si mě! Michal Červín si v neděli večer vybral nevěstu. V prostředí nočně osvíceného kostela navlékl zásnubní prstýnek Barbaře.

Online rozhovor s Libuškou si přečtěte ZDE

Během závěrečného rozhodování Michal nejdříve promluvil s druhou finalistkou, dvaadvacetiletou vysokoškolačkou Libuškou Markovou. "Přestože jsem s tebou prožil spoustu krásných chvil, jiskřička zamilování nepřeskočila...," řekl mimo jiné sedmatřicetiletý Červín sympatické brunetce.

Z kostela odcházela zklamaná Libuška se slzami v očích. 

Třicetiletá modelka, herečka a tlumočnice Barbara Kautmanová, která se podle bulvárních médií živila i jako luxusní prostitutka, během zásnubního obřadu emoce příliš neprojevovala. Klidně poslouchala milostné vyznání, které však bylo zpočátku dost neurčité. Když jí pak Michal navlékl vysněný briliantový kroužek, usmála se a svého snoubence objala.

Červín, podnikatel v reklamě a organizátor golfových turnajů, který je rozvedený a má sedmiletého syna, svou volbou diváky příliš nepřekvapil. Od začátku byla Barbara jeho jasnou favoritkou, a navíc sám několikrát přiznal, že ho přitahují spíš potvory.

Reality show Vem si mě!, která se v zahraničí vysílala pod názvem The Bachelor, odstartovala na Nově 9. září. Účastnicemi soutěže bylo dvacet nezadaných dívek, které se snažily získat Červínovo srdce. Ten si postupným vyřazováním finalistek nakonec vybral Barbaru. V závěrečném díle, který proběhne příští neděli, se diváci dozvědí, zda se čerství snoubenci vezmou, nebo ne.