Michelle Pfeifferová na premiéře filmu People Like Us v Los Angeles (16. června...

Michelle Pfeifferová na premiéře filmu People Like Us v Los Angeles (16. června 2012) | foto: AP

Michelle Pfeifferová: Byla jsem tak náročná, že byl problém mě najmout

  • 0
Herečka Michelle Pfeifferová (58) přiznala, že několikaletou pauzu v natáčení si zvolila sama a dobrovolně. Navíc by prý bylo velmi těžké ji najmout. Byla příliš vybíravá a většinu rolí hlavně kvůli rodině raději odmítla.

„Nikdy jsem nepřišla o svou lásku k herectví. Na natáčení se cítím stále jako doma. Když pracuji, jsem mnohem vyrovnanější osobnost. Byla jsem dost opatrná v tom, kde točím a jak dlouho budu mimo domov, jestli to bude vyhovovat programu mých dětí. A začala jsem být tak náročná, že mne nešlo najmout. A pak najedou, nevím, čas utekl,“ prohlásila Michelle Pfeifferová v rozhovoru pro magazín Interview.

S manželem, producentem Davidem E. Kelleym (60) má herečka syna Johna (22) a dceru Claudii (24).

Nyní po delší odmlce natočila hned tři filmy, které míří do kin. Pfeifferová prý už v mládí věděla, že se chce věnovat hraní. Ačkoli je pro ni herectví vášní, naprosto chápe, že většině lidí takové nadšení v životě chybí.

„Je zajímavé, jak se pořád se mluví o tom, že mladí mají najít svou vášeň a následovat ji. Jednou jsem četla, že spousta lidí ji prostě nemá, přitom je neustále nutí, aby ji hledali. Je úplně normální, že člověk vášeň nemá. Ale na druhou stranu je velikým štěstím, když ji najde už jako mladý,“ dodala.